| sebijr a întrebat:

Bună tuturor TPU, numele meu este Sebastian.
Revin cu o altă întrebare tot pe această temă.
Ieri, vam cerut lămuriri și îndrumări despre faptul că: Mi-aș fi dorit să fi cunoscut o fată frumoasă și serioasă în vederea unei relații serioase de lungă durată.
Am dat de o utilizatoare tot aici pe TPU, cu numele: Aethezia dacă bine am reținut acest nume.
Din păcate, citindu-i povestea ei și întrebările care a pus aici doresc să-i menționez un singur lucru:
„Aethezia. Nu e bine cum ai gândit cum că: Dacă nu îți găsești un bun tip care să te accepte și să te dorească, te vei sinucide doamne ferește. Doamne ferește-ne și apără-ne de așaceva! Însă atât doresc și vouă să vă cer ajutorul".
„Chiar mi-aș dori din tot sufletul să o pot cunoaște pe Aethezia fiindcă și eu sunt în aceiaș situație similară, doar că nu gândesc negativ spre lucruri rele necugetate.
Îmi pare foarte rău de acea fată: „Sincer să fiu. Chiar mi-aș dori personal aici pe TPU să o pot cunoaște din tot sufletul".
Doar că și vouă vă cer ajutorul. Haideți dacă o puteți ajuta și să o comvingeți că, acele cuvinte pe care le-a spus, să nu le mai spună aici, fie probabil că le-a zis la supărare sau la nervi, fie ceva s-a întâmplat.cu ea.

Însă ea din păcate mă are la ignore fie: Probabil că încă nu mă cunoaște, fie probabil numai are încredere.
Cât privește despre mine, ceea ce doresc să-i menționez Aetheziei următoarele lucruri: „Eu chiar mi-aș dori să o cunosc, și dacă mă va accepta, mi-aș dori cu acea fată să am o relație serioasă. Doar că respectiva utilizatoare va trebuii să știe că: Din păcate eu din naștere eu nu am văzut cu amândoi ochi, și nu pot vedea din păcate".
Citindu-i povestea ei, am rămas foarte șocat. Și da, cred că și pentru mine ar putea fi acea utilizatoare singura opțiune dacă ea își dorește să aibă pe cineva lângă ea, chiar și eu îmi doresc să am sincer o frumoasă cunoaștere în vederea unei posibile relații serioase de lungi durate.
„Aethezia. Sincer să fiu sunt foarte șocat de acele întrebări pe care le-ai pus ieri sau numai știu când. Dacă vrei să mă cunoști și să mă poți accepta, ar fi foarte bine și tare mult m-aș bucura, fiindcă din păcate și eu sunt într-o similară situație ca și tine.
La mine problema cea mai gravă este că: Nu am putut vedea din păcate cu amândoi ochi și nici măcar nu am văzut în viața mea cum ar fi arătat o fată, și ce culoare ar fi arătat ea ca și aspect. Iar pe de altă parte, nici eu nu am avut din păcate vreo relație serioasă, fiindcă majoritatea dintre fete, fie că m-au batjocorit, fie nu erau de încredere".
De aceia: Vă rog foarte mult pe voi toți utilizatorii de aici: să o ajutați cumva pe acea utilizatoare Aethezia și să-i spuneți despre mine în caz dacă ați citit întrebarea mea pusă de mine ieri, că și eu mi-aș dori foarte mult să am o cunoaștere serioasă și frumoasă cu o fată empatică și de încredere.
Acum nu știu dacă Aethezia ea este de acord ca această utilizatoare să mă cunoască. Însă atât o voi ruga:
„Dacă este să o cunosc. Să nu își bată joc de mine, și să nu râdă de mine prin prisma faptului că eu nu pot vedea cu amândoi ochi, că destui oameni au mai râs de mine din aceste lucruri nepotrivite".

De aceia: Vă rog foarte mult pe voi toți utilizatorii să o liniștiți pe acea utilizatoare de aici de pe TPU, și să o asigurați că eu, pot fi de încredere.
Aș vrea să iau legătura cu ea aici: Doar că din păcate nu-i știu id-ul ei de email sau Facebook, ceea ce pe TPU aici mă are la ignore. De aceia:
Dații o mână de ajutor și puteți să-i spuneți despre mine cei care o cunoașteți pe Aethezia că pot fi un tip foarte de încredere chiar și cu o fire foarte iubitoare și cu un suflet cald și foarte deschis.

Vă rog foarte mult: Atât pe mine cât și pe Aethezia dacă ne puteți sfătuii și dacă și pe ea o puteți sfătuii, dacă ar merita oare să o cunosc și să vedem, dacă ea mă va accepta și dacă ar fi de acord ca eu să-i fiu un foarte bun iubitor.
Nu știu, dacă puteți lua legătura cu ea, și dacă și ea vrea, fiindcă și eu mi-aș dori foarte mult acelaș lucru: Doar ca ea să fie de acord și să nu pară că deranjez și alea.
Ca mențiune ca-să-i amintesc Aetheziei: Eu am 24 de ani. Doar că sunt o persoană fără vederea ambilor mei ochi de la naștere. Adică: De văzut nu pot vedea nimic din păcate, dar în schimb. Dacă m-ar cunoaște, și dacă în general ne vom cunoaște, atât să știe că, de văzut nu o pot vedea, decât doar prin simțuri fie prin: Auz și pipăite".
Deci. Ce sfat îmi dați. Oare utilizatoarea asta de pe TPU, Aethezia ar merita să mă accepte și ca voi dacă o puteți lămurii ca acea fată să fie liniștită și să nu își facă griji, fiindcă eu sunt foarte de încredere, fiindcă nici mie nu îmi place să fiu batjocorit sau eu știu să fiu trădat doamne ferește.
De aceia: Vă rog foarte mult. Luați careva legătura la întrebările ei pe care le-a pus Aethezia și dacă o cunoașteți careva, discutați cu ea în privat, și puteți să-i spuneți despre mine că, și eu mi-aș dori o cunoaștere reală și serioasă.
Doar atât și eu o rog. Să numai zică acele lucruri necugetate pe care-i vine în cap. O asigur că va fi foarte ok, și îi pot fi de încredere. La fel și eu, sper ca această fată dacă este posibil să îmi fie și ea pentru mine o cale de salvare, de a avea și eu cu cine povestii și de a avea cu cine împărții principii și valori despre, mine și în general.
Vă rog foarte mult: Cei care o cunoașteți. Lămuriți-o și dacă puteți să-i spuneți că, aș vrea să iau legătura cu ea, fiindcă în privat aici pe TPU mă are la ignore și nu-i pot da mesaj.
De aceia, nu știu și pe mine să mă sfătuiți. Să o cunosc pe Aethezia utilizatoarea asta de aici, e o fată oare de încredere, și oare m-ar putea accepta, dacă eu nu văd cu amândoi ochi?
Mulțumesc. Aștept sfaturi de la voi, și vă rog cumva haideți să-i sărim în ajutor, dacă puteți face alături de mine din partea mea?

6 răspunsuri:
| GygyDuru a răspuns:

Ce sa faca Aethezia cu tine? Nici p nu o vezi bine!

| sebijr explică (pentru GygyDuru):

Bună ziua.
Da, știu asta că nici pe ea nu o pot vedea.
Eu, sincer să vă spun. Nici eu nu sunt într-o oare care situație. Eu din păcate din naștere nu pot vedea cu amândoi ochi. Dar, având în vedere că i-am citit acele întrebări pe care le-a pus aici, chiar mă gândeam să-i sar în ajutor, și să îmi dau seama, dacă pe mine acea respectivă fată m-ar accepta.
Însă personal din păcate nu o cunosc. Dar cum a gândit respectiva cu acele întrebări, mise păru șocant prin faptul cum a povestit.

Mă rog. Întorcându-mă și la mine în subiectul acesta: Și eu ieri am pus o întrebare puțin similară, fiindcă și eu mi-aș fi dorit o cunoaștere frumoasă în vederea unei relații serioase de lungă durată.
Am încercat să cunosc oriunde și pe rețelele sociale, răspuns?
Nici o fată nu e de încredere din păcate. Toate își bătură joc de mine. Iar plus de asta, eu am 24 de ani. Nici mie nu mi-ar fi comvenit ca eu să fiu ignorat și batjocorit.
„Dar e cel mai dureros lucru să nu vezi. Dar bine că de auzit aud foarte bine, și am simțuri dezvoltate". Cât privește de utilizatoarea aceia: Aethezia, am vrut să-i sar în ajutor, și să o fi întrebat dacă acea fată pe mine m-ar accepta.
Acum, mă rog și repet. Personal nu o cunosc. Dar voiam să o cunosc.
Și de aceia atrag atenția. Nici eu, și nici acea fată respectivă, nu merită să fimi batjocura nimănui. Cu tot respectul am suflet și chiar voi avea. Fiindcă nici eu în viața mea nu am iubit din păcate o fată atât de sufletistă. Și da, poate că mă gândeam, dacă acea fată de aici sus-menționată, ar putea fi pentru mine o cale de a o cunoaște.
Eu știu, mii de scuze îmi cer: Dar atât spun. Să nu fimi niciodată răutăcioși, ci oameni cu suflete să fimi și să existăm, vorba vină.

| Kiran a răspuns:

Personal te sfatuiesc sa renunti la cavalerisme, printul alb ce ii sare in ajutor printesei inchise in turn, ce poveste romantica.
Nu, nu se va sfarsi bine. Un papagal ce a fost inchis, nu va iesi mult timp din colivie si se va intoarce pentru ca este singurul loc unde s-a adaptat.

Legat de utilizatoarea din subiect, contextul se refera la o parte inca nedeclarata, mai exact ca si-ar dori sa fie iubita de un baiat pe nivelul ei de asteptari sau potential, mereu cand vei auzi ca nu tine nimeni la X, se refera la persoanele ce ea prefera, nu oricine apare in orizont.
Ce sa spun, incearca sa ii scrii aici, dar nu te astepta sa reusesti multe, un om strain are mult lucruri de spus si daca nu ti le spune, nu e nimic de facut.

| sebijr explică (pentru Kiran):

Bună ziua. Da, știu ceea ce spuneți.
Și eu am adus în discuție referitor de mine aici pe TPU. Numai că la mine față de acea utilizatoare e cu totul mai diferit, că din păcate eu nu pot vedea nimic în jurul meu din naștere cu amândoi ochi, și chiar mi-aș fi dorit personal să o fi cunoscut indiferent dacă era aici prin mesaj pe TPU cât și în realitate.
Numai că cum a gândit la acele întrebări pe care o parte sunt și necugetate, de aia voiam să-i sar în ajutor, ca doamne ferește să nu facă vreo prostie sau din aste-a.
Și mai adaug ceva: Eu nu cer mai mult sau mai puțin. Ci și eu aș fi vrut încerca de a avea o cunoaștere, și de a găsi acolo undeva o empatie foarte frumoasă și serioasă.
Acum nu știu și voi ce faceți. În loc să o ajutați, văd că mai tare o agitați. Nu e de loc ok.
De aia, vreau din tot sufletul să-i fiu alături și să-i sar în ajutor, dacă și ea va fi de acord să o pot cunoaște.
Însă, văd că în loc să fimi buni unii cu alții, din păcate tocmai răi suntem. Și mai ales în situația mea cum sunt acum, chiar meritam o fată care să fi ținut cu adevărat la mine, dar nu să își bată joc de mine sau alea.
Deci. Acesta e subiectul. Eu nu renunț la acea utilizatoare. Chiar aș vrea să-i fimi alături, iar eu să discut și să o iau mai așa pe înțeles, asigurând că, chiar iaș putea fi alături pentru tot restul vieții.
Repet, o ajutați de bine. Dacă nu, îmi pare rău, fiindcă nici eu văd că șanse nu am, poate fata aia ar fi fost ok pentru mine, nu avem de unde știi?

| 9PM a răspuns:

Are probleme grave nu cred că o poți ajuta. Succes oricum.

| sebijr explică (pentru 9PM):

Bună ziua.
Da, nu știu exact și nici nu îmi dau seama ce îi trece prin căpșorul ei.
Însă pare o fată ok așa. Dar e păcat de cum se simte. Nu vreau doamne ferește să o judec și din aste-a, fiindcă nu-i cunosc personal povestea ei, că dacă iaș cunoaște atuncea îmi dau seama.
Bine. Și eu aș fi într-o situație similară. Doar că nu vreau să recurg la acele lucruri necugetate și din alea, fiindcă altfel doamne ferește nu vreau să pățesc chestii din aste-a. Doar că la mine ce este trist din păcate, că nu am putut vedea și nu pot vedea din păcate lumina adevărată în amândoi ochi, fiindcă m-am născut fără vederea ochilor.
Aș fi vrut și eu cunoaște o fată atât de serioasă și empatică, de a găsi și eu acolo undeva o liniște de a putea simții pentru prima dată, o fată adevărată, cum ar fi arătat, ce culoare ar avea părul ei din căpșor. Din păcate, și eu parcă mă simt așa de singur, nici nu am cu cine povesti din păcate.