| Crisstina12 a întrebat:

Bună, vă rog din suflet dacă a apelat cineva la tămăduitoarea Larisa o femeie blondă, am văzut o pe Tik Tok, aș dori recenzii vă rog din suflet, nu știu pe cine să întreb, este pe bune? Ajuta oameni?

16 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Te "tamaduiste" de bani (cu cat esti mai credula, cu atat mai mult).

| Crisstina12 explică (pentru Bula):

Aia e laughing)poate am eu probleme grave in cat nimeni și nimic nu mă poate convinge? pentru ca oricine mi ar spune orice nu mai pot crede și auzi laughing)

| Bula a răspuns (pentru Crisstina12):

Depinde, ce probleme ai.
Persoanele cu experienta te-ar putea ajuta.
Scrie-mi in privat, ce probleme ai!

| Crisstina12 explică (pentru Bula):

Cu ce ai putea să mă ajuți? Eu am cerut păreri de la oameni care au colaborat cu ele

| Bula a răspuns (pentru Crisstina12):

"Ele" sunt niste tigance "vrajitoare", care duc cu vorba dulce credulele, pentru bani, bijuterii, etc.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca tamaduitoarea aia este blonda, atunci este clar una fake laughing

| Fatamuntilor a răspuns:

Fata draga chiar crezi in asemenea baliverne?
daca vrei sa iti iei teapa orice tamaduitoare e buna.Ce pregatire crezi ca au acele femei? Nu iti spun ce vrei tu sa auzi?
Sunt si alte metode daca ai bani de dat cu oameni pregatiti
Iar pe forumuri ne spunem pararea.

| johnnny123 a răspuns:

Dacă "tămăduitoarea Larisa" nu are din întâmplare și vreo 10 ani de studii medicale în spate, atunci nu "tămăduiește" pe nimeni.

| AliGab a răspuns:

Draguta mea, daca problemele tale sunt de natura sufleteasca, singura tamaduire este in genunchi la Hristos si la Maica Sa, cu sufletul frant si smerenia la cote maxime. Tipele care poarta denumirea de "tamaduitoare" fara sa aiba vreo 10-12 ani de medicina in spate, te vor tamadui doar de banii din portofel, de somnul linistit de noapte, aducandu-ti in plus doar santaj si probleme. Insami cunosc mai multe persoane care au apelat la actfel de "tamaduitoare" si li s-a dus si putina liniste sufleteasca pe care o mai aveau, fiind santajati cu blesteme si cu bataia daca nu dau bani mai multi. Unii au denuntat, altii si-au vandut si casa,, altii au fost batuti de cei din anturajul "tamaduitoarei" si amenintati cu moartea el sau cei din familie. Asa ca eu te sfatuiesc, pentru binele tau, sa iei tamaduirea cea adevarata si gratuita: cea de la Hristos.
Toate bune!

| just4ubr2015 a răspuns:

E o escroaca nu iti face nimic si iti ea si banii nu recomand nu pune botul la toate escroacele a fost data si la tv ca a prostit pe unii in uk si america...

| just4ubr2015 a răspuns:

Ce probleme ai personale scriemi in privat si te ajut fara vrajitoare

| GligoresiLaruca a răspuns:

M-am uitat de curiozitate pe Tiktok la "blonda" Larisa, si mi-au ajuns 2 secunde sa-mi dau seama.
rolling on the floor

| AdeA1991 a răspuns:

Buna, ca cineva care lucreaza cu energie, iti spun ca se poate, dar trebuie sa ai si o leaca de rabdare. Personal nu am auzit de dansa, dar sunt multi care practica, Reiki, energy healing, astral surgery, and so on... vezi si tu de cine esti cu adevarat atrasa, si incepe de acolo

| Crisstina12 explică (pentru AdeA1991):

Este blondă femeia, am vorbit și cu Maria Campina dar nu am început încă nimic pentru ca vreau să mai aud păreri, trec printr-o perioadă proasta și am nevoie de orice parcă nimic nu mai e bine sau doar am înnebunit eu? dar chiar aș vrea să aud păreri dacă cineva a fost/vorbit cu persoane de genul (poate nu sunt singura )de asta vreau păreri sincere poate aici se găsește cineva să îmi răspundă?

| AdeA1991 a răspuns (pentru Crisstina12):

Intra pe TikTok si cauta AetherialWisdom. si intra pe cateva live-uri inainte sa iei vreo decizie

| EoTl a răspuns:

Nu ar trebui sa ai prea mare încredere in persoanele de pe Tik Tok.