Eu as duce-o in biserica, as cumpara ghiocei(ca este doar 8 martie), as lega inelul de logodna cu fundite roz si albe de ghiocei si in fata altarului ia-si declara iubirea, si sentimentele
Pentru inceput. prefate ca nu stii cand este 8 martie
sau daca te intreaba ce fain maine [ in 7 martie ] spune`i ca mergi cu baietii la club. biliar. poker...
Iar in 8 mergi trimiti o prietena buna la ea sa o cheame la un restaurant. sau un hotel.![]()
si acolo sa fi tu. [ sa fie aranjat pe `akol. multi trandafiri. petale ]
Spune-i:
-te rog,te mariti cu mine? Am si inelul! Daca accepti,ok, daca nu, asta este.
Si s-o scoti la un film.
Sa o duci intr-un loc unde nati mai fost de exemplu : La paris Orasul indragostitilor!
Ar fii frumos sa faci urmatoarele:
cand ai so ceri de sotie ii spui cuvinte frumoase si sa o surprinzi
cu ceva dulce: o ciocolata niste praline sau un trandafir
dar pralinele si trandafirul sunt ceva frumos dar iti trebuie mai ceva a da un lantisor si niste cercei la fel+trandafir si praline
ar fi super dar fa-ti intalnire cu ea unde-va unde e frumos si acolo faci miscarea cu cererea de sotie Sper Ca Te-am Ajutat!
Buna Augustin, ai putea sa o duci in parc pe o banca frumoasa sau sa o ceri la un restaurant
Adrian esti bravo. numai ca nu stiu daca o sa am tarie sa sar daca nu se desface parasuta?
)))))))))))
Ii poti da un trandafir... si in floare (printre petale) sa ascunzi inelul de peferat trandafiruls sa fie rosu...a mi-a facut prietenul meu
BAFTA:X
Cauta pe cineva cu un pui mic si dragut (catelus) si sa aiba un plic inelul dar fa in asa fel incat catelusul sa vina la ea (plicul sa fie in gura)
anonim_4396 întreabă: