Depinde ce scria in acele mesaje, daca nu este ceva mai grav de inselat sau chestii, nu are rost sa te certi pentru niste mesaje pe care ea le considera daunatoare, dar daca acea conversatie este ceva rau pentru tine, atunci tot nu ii spune, nu are rost sa va certati mereu pe niste mesaje, numai sa nu te insele si acel mesaj sa fie un avertisment, trage cat mai este din relatie, nu va rezista mult in felul asta mereu pandind pe celalalt in caz ca are in mana "o piatra" sa te loveasca
Depinde ce ai vazut in mesaje, daca e ceva nasol, fa-le poze si cand mai aduna, le arati si aia e, adios.
Mai bine sa afli mai din timp decat sa afli mai tarziu.
Nu spui nimic pana nu e ceva serios si nu are treaba cu altul.
Dar ce conversatie era? Cu colega ei de banca?
Ce mesaje a sters?
Daca tu STII ca te inseala, ai 2 optiuni: accepti situatia si nu mai starnesti scandaluri, sau ii spui fetei la revedere.
A ramane intr-o relatie in care nu exista incredere e nesanatos. Dar tu faci cum crezi.
Nu e corect sa va uitati in telefoane, asta inseamna neincredere totala si degeaba aveti relatie. Pentru ce va place sa va certati, sa va despartiti si sa va impacati, nu prea are sens.
Numai tu decizi daca vrei sa o termini sau nu
Cu un coleg, dar ea zice nu ma inseala, el o mai intreaba ce facem cum suntem, si cand am intrebat ultima data cand o vorbit cu el, mi o arata doar mesajele ca au vorbit despre lucru.Ea tot ii mai trimite poze cu ea.
"el o mai intreaba ce facem cum suntem"
El e inofensiv pana aici.
Voi de cat timp sunteti impreuna?
De 2 ani suntem impreuma iar de 3 luni ne am mutat impreuna
De 2 ani si nu stii ce sa faci sa tii femeia langa tine!
Voi 2 nu sunteti casatoriti!
Femeia este libera sa se intalneasca cu cine ii place.
Si bine ar face, daca dupa 2 ani, tu vorbesti de despartire pentru niste mesaje inofensive!