| Ancdi a întrebat:

Bunăă! Am o intrebare pentru fete, cum reusiti sa va faceti relatie?

10 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

În primul rând e bine să știi ce vrei, indiferent că ești fată sau băiat.
Așa știi în cine să investești timp pentru discuții, întâlniri etc.
Când știi că ai găsit persoana potrivită, știi pur și simplu. Lucrurile curg de la sine.
Apoi e bine și corect să spui celeilalte părți de la bun început ce îți dorești. Nu încerca să păcălești, pentru că nu se termină niciodată bine.
Vrei doar sex? Spune așa.
Vrei relație? Cel mai bine e să fiți amândoi pe aceeași lungime de undă.
Nu unul să vrea ceva serios, să investească, iar celălalt habar nu are ce vrea, doar se mulțumește să ia.
O relație are 2 sensuri, energia trebuie să curgă în ambele direcții.
Așa îți găsești partener/ a

| Kiran a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Buna ideea ta, dar mult, cu mult prea visatoare.
Cand suntem mici visam sa ajungem politisti, medici, pompieri, dar crestem, vedem ca meseria asta era conturata in fata unei cortine, iar cand crestem, putem vedea ce este dupa cortina si ramanem uimiti.

"Investit timp", aparent o relatie este o noua forma de afacere unde, daca ai experienta in "trading policy" poti sa stii cand sa cumperi / vinzi sentimente, ce uimiti ar fi cei ce ne-au detaliat formele romantismului si nu doar in literatura.
Nu este iubirea o forma de inselaciune? Se spune "te iubesc" cuiva, s-a terminat un capitol si se reincepe altul cu aceeasi forma de "te iubesc", cate kilograme de iubire din aceasta creeaza corpul uman?
Spuneti ca "cineva este serios - celalalt doar ia", dar unul iubeste, celalalt a acceptat forma de iubire constrans de imprejurari.
O relatie nu are doar 2 sensuri in viata, are zeci, poate sute de sensuri si niciodta nu curge in ambele directii, nu asa functioneaza, ca si un rau, niciodata nu vei vedea un rau sa urce in amonte.

Ce raspunsuri aveti la intrebarile mele?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Kiran):

Îți mulțumesc pentru că ești exemplul perfect de commitment -phob. Ai destulă vrăjeală cât să amețești fetele naive. Te mai și contrazici pe ici pe colo.

Eu sper ca ceea ce am scris mai sus să ajute și fetele și băieții care își doresc relații serioase să știe ce să caute.
Iar ceea ce ai scris tu, să evite.

Ajuta-ma te rog, unde exact m-am contrazis? Si nu mai exista de mult jobul de vrajitor ce sa vrajeasca mintile dolofane cu imaginatie a unor copii, iar mie unul, nu mi-ar placea vestimentatia ce vine la pachet.
Consider ca parerea ta nu este deloc rea, ba din contra, ar fi bine daca s-ar putea pune in practica. numai ca. exemplele mele par mult mai dese in cazurile de zi cu zi.
O intrebare totusi. ceea ce ati spus dumneavoastra mai sus, a functionat pentru tine?

Funcționează!
E nevoie de mai multe întâlniri până întâlnești omul potrivit.

Aici este problema ce o exprim eu, dureaza mult si niciodata nu stii ce se petrece, varianta mea te pune sa aflii cat poti despre trecutul cuiva pentru a stii la ce sa te astepti si limitele celeilalte persoane, daca te intalnesti cu X si peste 2 ani de relatie aflii ca are 2 copii, oricum, nu mai stiu exact de la ce ne-am luat pe asa subiect,

Ai multe întrebări, și e firesc.
Însă răspunsul lor nu e la mine sau altcineva de pe TPU. Răspunsurile sunt la tine. Află de ce ai nevoie să sapi in trecutul cuiva (asta e lipsă de încredere), de ce ai nevoie să-i afli limitele (asta e manipulare).
Apelează la un psihoterapeut să te ajute să deslușești patternurile astea care nu construiesc nimic, doar ruinează relații și suflete.
Sper sa găsești înțelepciunea să faci pașii necesari spre vindecare.

Ma evaluati prea in exces si ma tem sa nu ajung diabetic de la atat dulce din partea ta.
Daca aveti 2 minute sa va uitati in jurul dumneavoastra veti observa ca minciuna masculina si naivitatea feminina isi au locul in ce numiti cu incredere "iubire", ma gandesc cate suflete calde si-au gasit "linistea" in ce detaliati mai sus;
Eu din ce observ in jur, asa din plictis, este o oarecare naivitate din partea ambelor parti fara sa li se ascuta ochiisori ca exista si pericole intr-o relatie; iar dupa primul sarut, cealalta persoana se va impregna in istoria ta si te va modela in viitorul apropiat prin fapte si decizii, daca va place sa fiti expusa, eu nu am nimic impotriva; eu insa prefer sa fiu cel ce se asigura prima data cand traverseaza zebra, chiar daca este culoarea verde la pietoni.
Si din cate cunosc, n-am ruinat nici un suflet in asa fel sa ajunga videociatista infocata ce priveste crucis barbatii.
Sper sa va ofer intr-o zi, din aceasta portie a mea de intelepciune, sa luati si dumneavoastra pasi spre lumina, Doamne ajuta stimabila doamna si sa fiti iubita. happy

| Mag33 a răspuns:

Aaa, paiii
Ne indragostim, dupa murim.
PA.

| Ancdi explică (pentru Mag33):

Multumesc de răspuns.Este unul foarte bine formulat.
Pa.