| TheBirdOfTheHermes a întrebat:

Câți dintre voi alergați după perfecțiunea fizică a sexului opus și câți dintre voi rămâneți dezamăgiți total de mentalitatea acestora?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O minte sanatoasa intr-un corp frumos...

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista perfectiune...
e bine daca esti ingrijit insa de la asta la perfectiune nu se ajunge niciodata...
te referi la mentalitatea mea care "alerg" sau la a celor care poseda "perfectiunea fizica"?

| Adry05 a răspuns:

Cred ca... marea majoritate daca nu chiar toti. happy

| stresat a răspuns:

Nu alerg dupa perfectiunea fizica a sexului opus dar imi place ca fata cu care ma intalnesc sa arate bine, sa nu imi fie rusine cu ea pe strada si sa imi placa si din alte puncte de vedere, nu numai fizic.

| TheBirdOfTheHermes explică (pentru anonim_4396):

Cei care posedă.
Nu mi se părea mai frumos să zic '' Cei care au un corp sexy, care arată mai bine'' mi se păreau formulările astea prea jignitoare din multe puncte de vedere, de aia am introdus perfecțiunea.

| tuGatita a răspuns:

Perfect nu exista. totusi cei care sunt obsedati de ingrijirea corpului, uita sa se ingrijeasca si de minte. astfel (cunosc n cazuri), il vezi frumos la scoala, pe strada, in poze pe fb si cand vorbesti cu el te miri ce ii poate iesi din gura..sau mai rau..sa nu vorbeasca, sa nu aiba habar despre nimic, sa stie sa iti raspunda doar daca il intrebi de freza lui sau de "toale". aici e valabil si la fete. insa, mentionez, nu sunt toti asa, sunt persoane si frumoase si destepte, pe cale de disparitie totusi. personal, nu alerg dupa perfectiunea fizica, dar nu pot sta nici cu unul imbracat gen anii '60 insa sa fie destept. trebuie un anumit echilibru.

| Leon a răspuns:

Intrebarea asta e foarte precisa, spune multe despre 'expeditor'.

| TheBirdOfTheHermes explică (pentru Leon):

Un exemplu, din aceste ''multe''?

| Leon a răspuns (pentru TheBirdOfTheHermes):

Sunt prea personale si nu accepta o 'relevanta virtuala'. Personal, daca ar fi sa examinez mentalitatea fiecarei femei care imi iese in cale, mi_as consuma tiata energia cu asta. Iacr ca sa scriu o carte nu ma consider asa de inteligent. Concluzia e ca toti ar trebui sa mergem pe principiul mens sana in corpore sano. Numai ca ne amagim cu ideea ca nu exista perfectiune si improvizam pana cand, intr-o zi cu soare, va aparea acel ceva special, care paradoxal odata cu trecerea timpului si cu acumularea experientei, intarzie sa apara. E o chestie comuna, in care te regasesti si tu. Una din multe altele.

Întrebări similare