1. Mama ta e o cretina ORI are probleme psihice. Dur dar adevarul trebuie spus.
2. Nu poti forta oamenii in viata asta sa faca ce vrei tu chiar daca tu ai dreptate si ei nu.
E viata ei, nu te baga! Probabil alege raul pentru ca singuratatea ar distruge-o si ii este frica ca nu mai gaseste pe nimeni!
Iar din cauza asta alege sa ramana cu acel barbat! Incurajeaz-o mai bine sa invete sa traiasca singura iar restul va veni de la sine!
Nu ai ce sa ii faci. Daca nu a facut-o de dragul tau... foarte posibil sa o vezi cu gitul taiat la stirile de la ora 5, sau facuta terci in coma la spital. Daca nu l-a lasat pe nenorocit de dragul tau cand erai mai mica, acum nu are nici un sens sa te mai bagi. Cel mai sanatos pentru tine ar fi sa rupi legatura cu ei si sa incerci sa iti vezi de viata ta.
E vina mă-tii, nu a ta. Tu ai picat victimă colaterală.
Din păcate, nu ai cum să o faci să se despartă de `om`.
Las-o in pace daca ea vrea sa traiasca asa dar pe viitor sa nu faci si tu asa greseli ca mama ta alcolismul e o boala nu trece si multe femei ajung rau de la soti alcolisti
Nu ai ce sa ii faci. Mama ta nu a avut destula demnitate si putere incat sa fie si mama si tata a.i s-a recasatorit cu un asemenea om. Iti spune sa nu te bagi pentru ca probabil, ea are sentimente pentru el. Cel mai bine este sa stai pe margine pana isi va da ea singura seama de greseala facuta
Am fost in aceeași situație, nici cea mai arzătoare rugăminte a mea nu a făcut-o să-l părăsească. Nici acum după 35 de ani nu îmi pot explica de ce. Acum am o vârstă, copii, nepoți el sa domolit de câțiva ani dar tot împreună sânt.
Schizofrenia NU se face de la problemele altora, ci de la consumul de droguri, alcool, problemele tale psihice pe care nu le-ai tratat si boala a evoluat samd.
Parca barbatul ala agresiv era al tau, nu al maica-tii...asa spuneai acum 3 luni:
https://www.tpu.ro/......ca-nu-mai/
Dacă mama ta nu înțelege pe calea omenească, căci acel "om" îi va aduce numai zile blestemate chiar mai rău de atâta,... este alegerea ei.