Sinceră sa fiu e o tampenie sa spui te iubesc in fiecare zi, adica el/ea stie deja asta nu trebuie sa ii spui. Eu de exemplu nu stiu daca o iubesc sau nu, simt ca o iubesc doar cand i se intampla ceva rau sau cand avem un moment unic cand petrecem impreuna. De exemplu daca beau un ceai cu ea nu simt un sentiment de iubire materna. Omul spune te iubesc cand simte nu ca pe un salut, cuvintele astea sunt spuse des si fara pic de sentiment ceea ce a dus la un obicei prost. Cand spui asta ar trebui sa fie un moment unic si sa te simti emotionat sau ceva de genu. Parerea mea poate la voi e altfel.
Dar ce conteaza daca ii spui ca o iubesti, iar tu nu faci nimic sa o ajuti. Sa ii spui mama te iubesc, iar dupa aceea sa nu o ajuti spaland vasele sa zicem. Dragostea se demonstreaza, sincer ii mai spun mamei mele ca o iubesc, dar mai mult o ajut si povestim. Mama mea stie ca o iubesc foarte mult, dar nu imi place lucrurile atat de siropoase sa ii spun in fiecare zi ca o iubesc.
In urma cu o luna...cand am luat luat 4 in teza la mate"Mamiii, stii ca te iubesti, nu? Ce ai mai de data asta?"
In 15 ani i-am spus te iubesc pentru prima data acum 2 3 saptamani, ea mi a spus prima, a fost asa ciudat nu am stiu cum sa reactionez
.
Cred ca ieri... foarte buna intrebarea mai facut sa imi doresc sa ii spun ca o iubesc mai des
Acum o saptamana sau doua cred.Eu sunt de parere ca "faptele nu vorbele" sunt mult mai importante si mai greu de indeplinit.Asa ca, o iubesc cat de cat pe mama, dar nu e ca si cum n-as putea rezista fara ea.Cand eram mica nu prea am stat cu ea si acuma e ocupata cu serviciul dar apreziez foarte mult atentia care inca mi-o mai acorda si stiu ca face toate lucrurile astea in special pentru folosul meu.