| Georgemarian123 a întrebat:

Când o să am consulație cu medicul meu psihiatru și o să mă întrebe dacă mai mă gândesc la moarte, să îi spun că nu mai mă gândesc, deși mă gândesc?

Răspuns Câştigător
| Ambivert a răspuns:

Trebuie sa fii sincer cu tine și cu el pentru a ți se acorda un tratament adecvat.

13 răspunsuri:
| Kiran a răspuns:

O sa stie ca minti, ei au experienta cu minciuna si cunosc cand o faci, dar de ce sa te gandesti la moarte cand te poti agata de ceva pentru a continua sa traiesti? nu ma bag in subiectul tau, chiar crezi ca daca termini ultima gura de aer o sa fie mai bine?

| Georgemarian123 explică (pentru Kiran):

Mi-am dat seama că sunt prost rău și mai bine aș muri.

| johnnny123 a răspuns:

Ce sens mai are să mergi la psihiatru dacă-l minți?

| Kiran a răspuns (pentru Georgemarian123):

Toti suntem asa, unii tot parcursul vietii, altii jumatate din el, daca am proceda toti asa nu ar exista specia umana acum si da, s-au comis multe lucruri rele, dar mereu umanitatea a renascut si s-a dezvoltat mai mult, asta este evolutia, sa treci prin jar si sa iti peticesti talpile arse si sa continui sa traiesti, vei avea timp sa vezi cealalta lume, acum sau peste 50 de ani, dar acum ai lucruri mai importante de luat in seama.

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Salut.
Ai Instagram sa vorbim despre problema ta? S-ar putea sa pot sa te ajut.(despre ganditul la moarte )

| Georgemarian123 explică (pentru HUAWEHUAWE):

Poți scrie aici, dacă vrei.

| chironescu a răspuns:

Dacă nu ești sincer cu el, nu mai are rost consultația.

| kencarson a răspuns:

Am fost în situația asta, și crede ma ca te ajuta de un milion de ori mai mult sa ii spui adevărul. Tratamentul sau chiar internarea par nasoale dar te ajută pe termen lung. Dacă ai întrebări, poți să ma întrebi.

| Cipi1212 a răspuns:

Nu trebuie să te gândești la sinucidere.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

De ce mergi la medic? La orice medic.
Eu cred că mergi sa te vindeci, sa te faci bine. Cum vrei sa te ajute daca tu îl minți?

Consultă și un psiholog până ajungi la psihiatru. Câteva ședințe te-ar ajuta. Nu strica.
Ai 12 ședințe gratuite pe an cu trimitere de la medicul de familie.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ai 23 de ani și toată viața înainte! Ai atâtea de făcut!
Atâtea de învățat!
Atâtea locuri de vizitat, mâncăruri de încercat, gusturi, arome, plaje, munți.
Hai, fruntea sus! Azi gândește-te ce ai de făcut că să-ti împlinești visele.

| HUAWEHUAWE a răspuns (pentru Georgemarian123):

Ok.Scuze ca-ti raspund asa tarziu.
De ce te gandesti la moarte? Imi poti spune mai multe?

| Dan660066 a răspuns (pentru Georgemarian123):

Important e nu să nu fi prost ci să găsesti un scop în a fi prost.