Poi iubitul meu e latinu...doar k el intra pe site de la birou si eu de acasa....cand suntem imp(acasa k locuim imp) nu intram niciunul p site
Poi iubitul meu e latinu...doar k el intra pe site de la birou si eu de acasa....cand suntem imp(acasa k locuim imp) nu intram niciunul p site
@adyth.Sunt doar curios daca avem si bisericute pe TPU. Bisericute si in realitate.sau doar virtuale
Mie mi-ar place sa va cunosc, mai ales pe fete si in viata reala. Plec saptamana asta la Bucuresti si tot ma gandeam daca exista vreun loc de intalnire acolo, daca nu e prea de tot sa pun asa lucrurile...
Eu cunosc pe Cryss si Mitza, Cryss mi-e colega de clasa si de banca..asa am ajuns pe acest site
Joi, Ora 15 00, Parcul Herestrau, iesirea spre Coloane, cu o hartie pe care scrie TPU in mana.
Doar cu mine, deocamdata. Dar sa stii, ca si spatiul virtual face parte din viata reala, ca doar suntem constienti de noi si de actiunile noastre,... sper.
Timishan este primul membru de pe TPU (strain) pe care l-am cunoscut!... un om de la care am invatat cate ceva
.si care a fost amabil cu mine
.inca odata multumes si ma bucur sa te cunosc timisan! app ce nepot ii gratian
)