| SimpleSergio a întrebat:

Care din cei de pe site sunteti prieteni si in viata reala? raspunde-ti insirand nick-urile lor! Va multumesc, o zi placuta!

22 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Nu cunosc pe nimeni personal dar ma simt foarte bine pe acest sit

| Dan a răspuns:

Si eu ma simt f bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Claudyu

| Elly4all a răspuns:

Simple.girlhappy.este prietena mea.

| iuliana21 a răspuns:

Poi iubitul meu e latinu...doar k el intra pe site de la birou si eu de acasa....cand suntem imp(acasa k locuim imp) nu intram niciunul p site

| iuliana21 a răspuns:

Poi iubitul meu e latinu...doar k el intra pe site de la birou si eu de acasa....cand suntem imp(acasa k locuim imp) nu intram niciunul p site

| Domex a răspuns:

Nu cunosc in realitate pe nimeni din pacate.sad

| cLaudYu a răspuns:

Eu cu Mircea sunt coleg de clasatongue

| adyth a răspuns:

Si? Cu ce te'ar ajuta?

| nebuna0cu0acte0in0regula a răspuns:

Eu nu cunosc pe nimeni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne pazeste! Ce ar insemna sa fiu prietena in viata reala cu mare enigma!? Sau cu Bro? Nici macar eu nu pot fi atat de ghinionista...

| SimpleSergio explică:

@adyth.Sunt doar curios happy daca avem si bisericute pe TPU. Bisericute si in realitate.sau doar virtuale happy

| Linda a răspuns:

Mie mi-ar place sa va cunosc, mai ales pe fete si in viata reala. Plec saptamana asta la Bucuresti si tot ma gandeam daca exista vreun loc de intalnire acolo, daca nu e prea de tot sa pun asa lucrurile...

| Yly a răspuns:

Eu cunosc pe Cryss si Mitza, Cryss mi-e colega de clasa si de bancabig grin..asa am ajuns pe acest sitehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu o sa fiu in Bucuresti, Linda...

| Linda a răspuns:

Joi, Ora 15 00, Parcul Herestrau, iesirea spre Coloane, cu o hartie pe care scrie TPU in mana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Linda nu promit ca o sa fiu joi dar daca vine Bro si ne impusca de la distanta? Si apoi...cred ca toata comunitatea TPU. din Buc o sa se perinde pe acolo...

| SimpleSergio explică:

Hey.am mai pus o intrebare...cu cine ma vad eu la sibiu?big grin

| soricioaica :P a răspuns:

Crezi tu ca se pot infiripa prieteni?

| Timishan a răspuns:

Doar cu mine, deocamdata. big grin Dar sa stii, ca si spatiul virtual face parte din viata reala, ca doar suntem constienti de noi si de actiunile noastre,... sper. confused rolling on the floor tongue

| Linda a răspuns:

Nu am putut merge, m-am simtit rau si am stat in Muzeul de Istorie vreo 3 ore.

| SimpleSergio explică:

Timishan este primul membru de pe TPU (strain) pe care l-am cunoscut!happy... un om de la care am invatat cate cevawinking.si care a fost amabil cu mine happy.inca odata multumes si ma bucur sa te cunosc timisan! app ce nepot ii gratian laughing)