| 4ortik a întrebat:

Ce cadou sa-i fac tatei de craciun va rog propuneri care aveti scrietile

13 răspunsuri:
| Anda1708 a răspuns:

Nu trebuie sa-i iei ceva scump si mare. Dupa parerea mea, cel mai frumos cadou pentru tatal tau ar fi un sincer te iubesc si o mica atentie simbolica.O dupa-amiaza frumoasa!

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Depinde de varsta. intai vezi ce-i trebuie adica de la barbierit pana la sosete ' de sus in jos. sa nu iei imbracaminte si incaltaminte daca nu-i stii masurile.

| blueheart a răspuns:

O carte preferata, un CD cu colinde, o poza de familie inramata frumos.
Sarbatori fericite! happy

| Zatharra a răspuns:

Un parfum, un tablou, o poză în ramă cu voi doi.Depinde cu ce se ocupă şi ce-i place.Cred că tu ştii mai binewinking

| DumiY a răspuns:

Buna!
o colectie de CD-uri cu muzica preferata
un fular
un ceas de mana
o rama foto
o cana personalizata
o pereche de manusi
un glob de cristal
parfum
un vin vechi

| Fulbaster a răspuns:

Fai cadou o rama digitala (poti sa gasesti si la preturi mai mici), o bluza sau un parfum, oricare din astea sunt bune!

| Uratu140 a răspuns:

Un aparat foto,manusi,un aparat de barberit,un parfum,poate niste ceasuri,o tabla de sah,o servieta, un telefon nou{daca ar vrea}, o caciula, un fular, sopsete. sper ca team satisfacut mult noroc.Craciun fericithappyhappyhappyhappy

| EuSiDoarAtat123 a răspuns:

Un set de pix cu stilou, un calendar de masa cu o agenda 2013, un tablou frumos, o carte, butoni...

| Darkus a răspuns:

Tatal meu este mort dupa parfumuri suave, iti sugerez sa ii cumperi un parfum sau un lantisor de argint la 45 de lei! Craciun fericit

| Plushul a răspuns:

Pai un deodorant ori un pulover cu ocazia sarbatorilor.

| Flaviia16 a răspuns:

Eu i-am luat tatalui meu un vin vechi si a fost foarte incantat happy Nimic nu se compara cu un vin vechi aromat

| ErrChan a răspuns:

Un parfum, un tricou, niste pantaloni...
Un ceas de mana.
Ceva ce sa ii aminteasca de tine.
De exemplu eu ii fac cadou tatalui meu o felicitare facuta de mine si o ciocolata laughing nimic special.
O zi placuta!

| melissha1999 a răspuns:

Un parfum de firma ar fi un cadou foarte frumos, sau ceva da barbierit. Daca alegi un parfum, trebuie sa ai grija sa il reprezinte in totalitate. Daca are o personalitate puternica va trebui sa alegi un parfum cu un miros tare. Daca este mai blind poti opta pentru un parfum cu miros mai putin apasat