Nu trebuie sa-i iei ceva scump si mare. Dupa parerea mea, cel mai frumos cadou pentru tatal tau ar fi un sincer te iubesc si o mica atentie simbolica.O dupa-amiaza frumoasa!
Depinde de varsta. intai vezi ce-i trebuie adica de la barbierit pana la sosete ' de sus in jos. sa nu iei imbracaminte si incaltaminte daca nu-i stii masurile.
O carte preferata, un CD cu colinde, o poza de familie inramata frumos.
Sarbatori fericite!
Un parfum, un tablou, o poză în ramă cu voi doi.Depinde cu ce se ocupă şi ce-i place.Cred că tu ştii mai bine
Buna!
o colectie de CD-uri cu muzica preferata
un fular
un ceas de mana
o rama foto
o cana personalizata
o pereche de manusi
un glob de cristal
parfum
un vin vechi
Fai cadou o rama digitala (poti sa gasesti si la preturi mai mici), o bluza sau un parfum, oricare din astea sunt bune!
Un aparat foto,manusi,un aparat de barberit,un parfum,poate niste ceasuri,o tabla de sah,o servieta, un telefon nou{daca ar vrea}, o caciula, un fular, sopsete. sper ca team satisfacut mult noroc.Craciun fericit![]()
![]()
![]()
Un set de pix cu stilou, un calendar de masa cu o agenda 2013, un tablou frumos, o carte, butoni...
Tatal meu este mort dupa parfumuri suave, iti sugerez sa ii cumperi un parfum sau un lantisor de argint la 45 de lei! Craciun fericit
Eu i-am luat tatalui meu un vin vechi si a fost foarte incantat
Nimic nu se compara cu un vin vechi aromat
Un parfum, un tricou, niste pantaloni...
Un ceas de mana.
Ceva ce sa ii aminteasca de tine.
De exemplu eu ii fac cadou tatalui meu o felicitare facuta de mine si o ciocolata
nimic special.
O zi placuta!
Un parfum de firma ar fi un cadou foarte frumos, sau ceva da barbierit. Daca alegi un parfum, trebuie sa ai grija sa il reprezinte in totalitate. Daca are o personalitate puternica va trebui sa alegi un parfum cu un miros tare. Daca este mai blind poti opta pentru un parfum cu miros mai putin apasat