| Zazu a întrebat:

Ce este viata? un simulacru, o iluzie, un vis, realitate in 3D sau doar scurgerea timpului?

Răspuns Câştigător
| ionut_4494 a răspuns:

O zbatere intre "a fi" si "a nu fi"! O emotie frumoasa, trecatoare si... intrebatoare!

14 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
O trecere dintr-o lume în alta!
Pa, pa.

| thealchemist a răspuns:

E ca in Matrix, exista 2 realitati separate fiecare reala in felul ei dar incompleta de una singura.

| bobby_7474 a răspuns:

Definitia vietii din punctul meu de vedere este ca:te nasti inconstient de realitate, pe urma constientizezi realitatae, iar apoi mori din cauza realitatii

| costis a răspuns:

Daca e simulacru, iluzie sau vis nu mai manca, lasa visul sa mearga inainte cu imagini frumoase : pomi inverziti, florile, cerul senin sau ce iti place. Insa nu manca, salamurile, halcile de carne, varza murata uratesc visul.

| pepe a răspuns:

Este cate putin din fiecare, noi suntem doar pasageri pe aripile timpului.

| ζøvع a răspuns:

Viata este totul, dar pentru noi, oamenii este doar o prostie, un pahar de bere care atunci cand nu mai e nu mai suntem nici noi...viata este totul pentru om, dar nu stim sa pretuim acest dar...te bucuri cand iubesti? cand strangi pe cineva in brate? cand te mangaie cineva? cand iti vorbeste frumos cineva? cand se naste cineva? cand esti in centrul atentiei? da, te bucuri.dar pana cand? pana cand nu mai e nici un strop din " berea vietii". viata e pentru a iubi, pentru a te bucura de ea, si pentru a lasao asa cum e ea de la inceput, dar noi oamenii am schimbat-o mult. prin faptul ca ne batem joc de ceea ce se numeste VIATA. iti imaginezi viata un vis frumos dar pana ce te trezesti si vezi ca nu mai este nimic. iubeste mult acest cuvant, si nu uita ca viata e pentru a IUBI!

| xt9000 a răspuns:

Realitate in 3d si scurgerea timpului

| BiscuiteCuCiocolataa a răspuns:

Viata daca nu e traita e doar scurgerea timpului, dar daca o traiesti viata e ce vrei tu. Poate sa fie o iluzie, un vis, orice...

| BlackVeil a răspuns:

Un joc de c*cat cu o grafica super buna... straight face

Răspuns utilizator avertizat
| MindExplode a răspuns:

O iluzie.

| wendy434 a răspuns:

@Marioara Doamen ajuta! sa scapam de tine! P.S.tu pui intrebari tmpite mereu si toate is pagane desi nu te mai lua de alti, mai bine du-te la dr., sa te pocaiesti acolo

| asul10 a răspuns:

Viata e data de Dumnezeu. [Toata lumea stie asta.(aproape)]. "Fiecare are parerea lui". Parerea mea e ca daca o traiesti si ai trecut prin ea tu decizi... de nu e o scurgere de timp tongue {Fundita} te rog frumos daca ti-am fost de folos

| spidoo04 a răspuns:

Viaţa este un mister, nu o problemă care trebuie rezolvată.
si nu o zic eu, a zis Albert Einstein

Întrebări similare