Si cum vrei sa afle daca are bani de la primul contact pe strada?
Femeile au un simț pe care bărbații nu il au. Te citesc din prima dacă ai bani sau nu. Contează si modul de abordare si aspectul fizic.
Nu toti bogatii isi etaleaza avutia. Sunt multi bogati care prefera sa se imbrace si sa se comporte ca niste oameni simpli. Crezi ca femeile nu stiu asta? E imposibil sa iti dai seama din prima la un barbat manierat, politicos, daca e si bogat sau nu. Poti doar sa banuiesti.
Ce spui tu aici nu e vorba de Romania.
Daca nu ești bogat, frumos, nu te baga nici una in seama sau îți răspund respectuos, sa fii printre cei 15% care le atrag, sa fim sinceri șansa e extrem de mica
Nu știi tu sa vorbești cu ele. Eu am văzut mai grași ca tine cu fete ok.
Și tie nu îți trebuie fata că ai 36 de ani sau câți ai ( ii ai degeaba ) ție îți trebuie o femeie matura nu proaste de astea cu care nu poți schimba un subiect și care sunt infiltrate in anturaje de golani și cocalari.
Frate eu nu am nimic cu tine,mi mila de tine că nu mai ai nici tu mama! Da crede-mă că ai o gândire de copil pe bune! Nu e totul despre fizic! Poți să fii frumos și să fii prost de dai in gropi! Sa nu știi să vorbești cu ele, sa fii pămpălău. Tu nu ești masculin și de aia nu ai succes, nici atitudinea nici vocea nu te ajuta. Lor le plac golanii, da sunt și fete care îi plac și pe ăștia mai cuminți cum ești tu. Tu ești cuminte de aia nu ai atracție, pentru ele ești că un frate! Nu ți s-a mai spus că ești ca un frate pentru ele? Fii sincer și bărbat și admite!?
În primul rând nu e un comportament normal al celor care abordează fete pe stradă, iar cine le răspunde cred că e la fel ca ei.
89, 98 % au chef de bubuiala! Răspunsul este deja o invitație la " concert de saxofon ", o gogosica, o savarina, un ecler cu ciocolata! Cine cunoaște " codurile " știe ce vreau sa spun.
E discutabil; conteaza persoanele, contextul si starea de spirit.
O femeie ce iti zambeste isi hraneste propriul ego, cum si un barbat va urma sa isi urmareasca interesele, asta este modul uman de interactiune, uneori o simpla conversatie duce la o adancime a relationarii, alteori nu se intampla nimic.
Ce părere aveți despre tipii care abordează tipe aiurea pe stradă așa? E o atitudine normală din partea lor? Asta e întrebarea corecta!
SI sa fii toată viața un pămpălău nu e ok. Câteodată merita sa îți încerci norocul. Aveam un prieten cocalar care le agata pe strada, peste tot.
Salutare.
Permite-mi să îți răspund ferm la această întrebare:
Da, este ceva normal să stai de vorbă cu o necunoscută. Dar atâta timp cât vrei să o cunoști și te porți frumos cu acea fată sau cu mai multe fete din jur, nu aș vedea un lucru rău.
Numai că, mare grijă să avem ce fel de persoane întâlnim, că în ziua de azi parcă încredere numai prea există din păcate.
Sper că te am lămurit.
andreeaeml1200 întreabă: