Nu e o relatie rea, e posibil pentru ca fetelor le plac baietii mai maturi depinde ce gandeste baiatul, daca o iubeste sau o vrea doar pentru s*e, daca va potriviti sa stiti ca nu e nimic rau
Nu conteaza varsta . De exemplu eu sunt cu iubitul meu de cand eu aveam aproape 14 ani iar el 17 si suntem inca impreuna de aproape 2 ani.
Daca voi va iubiti, nu trebuie sa ti cont de varsta (bineinteles sa nu fie exagerat de mare ).
Nu,nu este buna! Esti prea tanara pentru cineva de 17 ani! Din cate stiu, astia mai mari isi pot bate joc de tine intr-o zi!
Stai cu un baiat de 13-14-15 ani!
Depinde ce fel e relatie ai, si mai ales si de sentimentele fata de acea relatie, dar scuza-ma la 14 nu prea cred ca ai putea ave o relatie,, sexuala,, de lunga durata doar cu o singura persoana, scuze parerea mea
Orice relaţie îşi are foloasele ei, nu contează cât a durat, important este că a existat un schimb de experienţă şi că ai descoperit alte mentalităţi.
Excepţie face relaţia dintre un cocalar şi o piţipoancă.
Lol.Normal ca e buna.Nu e nici pe departe prea mare.3 ani diferenta e nimic.Intre parintii mei is 9 ani diferenta si? Si eu as umbla cu fete cu 7 ani mai mici Nu are nimic
Varsta nu conteaza intr-o relatie.Nu e cine stie ce diferenta pana la urma.Nu e nimic rau.
Este vorba mai mult de o prietenie..relatie este cam mult spus.dar un lucru este clar..varsta nu conteaza:d..succes
Nu,nu cred intr-o relatie trebuie sa fie si cineva mai matur, plus sa nu e asa cine stie ce mare diferenta. Sa il iubesti si sa te iubeasca asta e cel mai important.
anonim_4396 întreabă: