Ba! nu mai aburiti baiatu jumate dintre voi deja daca vede mesajul nu mai stie ce sa faca iti zic si eu din pura experieta din clasa 1-4 fetele pentru mine erau nimic si din a 5 adica la 11 ani am cunoscut o fata si dupa ce ne-am cunoscut mai bine ne-am sarutat si fara sa intreb sti si nu trebuie sa ma asculti pe mine sau pe ei daca nu vrei fa ce crezi tu ca e mai bine pentru tine eu iiti zic fa-o daca nu ai facut si daca nu fata care iti place mult va pleca cu altu.si tu ca esti copil ca aproape toti o sa fi gelos daca chiar iti place sper sa iii fiu de ajutor BAFTA. aPPscz daca am gresit ma grabesc
Am vazut unii de 11 ani care intreaba pe site, daca e o varsta buna sa o f**a ...deci...faci ce vrei
Raspunsul il stii doar tu. Daca crezi ca te simti pregatit, atunci fa-o iar daca nu, nu o face.Nu trebuie sa te lasi constrans sau influentat de vorbele altora.
Nici noi, cei care incercam sa te ajutam aici, virtual, nu suntem in masura sa iti spunem daca sa te saruti sau nu.
Cand te simti pregatit si in stare. Dar nu trebuie sa o faci doar de dragul de a vedea cum e.
Sunt fata si as prefera sa ma sarute un baiat, de 16-17 ani
. Nici de cum unul de 11 si cred ca aceeasi parere o au si celelalte fete
.
Presupun ca esti clasa a 5a nu? esti cam mic pentru asa ceva zic eu dar un pupic mic pe obraz nu strica
Ce intrebare!![]()
Nu trebuie sa o saruti fiindca neaparat trebuie si nu vrei sa ramai in urma.
O saruti daca o iubesti, si daca simti lucrul asta.
Si daca va iubiti, de ce nu? Pana la urma e viata ta, faci ce vrei cu ea...
Nu. Mai trebuie sa astepti pana la 12 ani. Daca o faci la 11 ani vei ramane cu sechele fizice si traume emotionale grave pe care nu cred ca le vei rezolva pentru tot restul vietii!
Ti se pare ca trebuie sa ai o varsta anume pentru. a saruta pe cineva?
Uite iti dau eu rasp. Nu.
Mama, eu am 12 si nici nu ma gandesc, esti mic asteapta macar pana la 14 ani, sau daca nu te poti abtine dai pup pe obraz.
Atata timp cat tu crezi ca asta este cel mai bine pentru tine si pentru fata de care iti place ai putea sa incerci...iti urez succes. Funda?
Da.Important e sa fii pregatit si sa saruti o fata care o plci si care te place.
Buna Tudor, Pentru a saruta o fata nu este nevoie sa ai o varsta anume...trebuie sa simti asta.
RaicuIleana întreabă: