Dar, te-ai gândit vreodată că unele fete caută de fapt "tatăl absent", caută protecția paternă, maternă! Mulți au devenit părinți doar în certificatul de naștere, dar în realitate ei pentru propriul copil nu Există! Știți, sunt din generația cu "cheia de gât", dar niciodată acelei generații nu ne-au lipsit părinții. Și, atunci părinții, poate munceau de mii de ori mai greu decât în prezent, la muncă, dar mai ales acasă, dar nu uitau să fie părinți cu P mare!
Acum, părinții cred că banii pot înlocui prezența lor fizică! Cred, că banii pot cumpăra îmbrățișarea de noapte pe care o așteaptă un copil! Cred, că ultimul tip de telefon, cu nu știu ce funcții, camere video, pot înlocui șederea față în față!
Eu nu văd anormalul în aceste situații eleve-profesor, ci văd faptul că proverbul: "vede paiul din ochiul vecinului, dar nu bârna din ochiul propriu", se aplică foarte bine acestor situații! Arătăm cu degetul spre fete, spre profesori, dar principalii vinovați sunt liberi, sunt "compătimiți", dar niciodată condamnați, arătați cu degetul!
Priviți pe TPU la rubricile despre adolescenți, dragoste și sex, unde adolescenți care nu au "părinți ascultători", ce întrebări ajung să pună!
Din ce se vede zilnic la stiri si uneori chiar si pe strada, in vazul tuturor
Explicatia fenomenului e ca aia de 2x de ani sunt in marea lor parte timpiti. Iar astia de 35-40, mai putin timpiti.
Lipsa de maturitate a baietilor de varsta lor, asta le face sa aprecieze mai mult un barbat.
Pt ca unele fete se simt atrase de barbati mai in varsta pentru ca par maturi, au un anumit statut (mai ales profesorii inspira seriozitate si inteligenta) sau ca le-a lipsit acasa o figura paterna. Si eu cand aveam 15 ani ma indragostisem de proful meu de biologie care avea 30 dar niciodata nu m-as fi gandit sa ma apropii de el in sensul ala. In plus orice barbat care accepta asa ceva este un pradator sexual fara discutie, nu ai cum sa fii sanatos la cap si sa te combini cu eleva ta care are 14-15 ani
Ei, nici chiar asa de 14-15, alea clar sunt copile. Ma refeream la cele de 17 sau care de-abia au implinit 18 si care arata ca de 25.
Si alea de 17 ani tot copile sunt si un barbat care se uita la ele tot e considerat pedofil. Nu conteaza ca arata de 18, ei tot sunt atrasi de inocenta lor
Pedofil pe naiba. Daca nici mama lor nu le-ar da 17-18 ani fara sa le vada buletinul, cum naiba sa stii ce si cum daca aia iti zice ca are 19-20 si ea are 16-17?
Probabil că sunt obligate pentru a trece la disciplina respectivă, pentru note mari sau pentru că așa vor ele.
Pentru ca baietii de varstele lor sunt imaturi nu au deloc minte si nu sunt trecuti prin viata si ele vor pe cineva care sa le fie iubit tata sot amant nu un pustan cu aere de dorobanti care vede femeia ca un obiect.
Cred că e o singura explicație: prostie pur și simplu. Cum naiba sa te atragă unul mai mare ca vârstă și mai ales diferența așa de mare. Normal e ca o fata de 18 ani sa fie atrasă de băieți cam de vârsta ei, cu maxim 2, 3 ani mai mare sau mai mic ca vârstă dar în niciun caz diferența de 18 ani, e aberant!
Nu au nici ce manca, își comanda haine de pe Shein îți dai seama când da de unul cu bani că renunță complet la moralitate. Ele caută provideri sa le întrețină, și ele sa nu facă nimic, decât poate sa ofere gogoașa ce e deja prociuto.
anonim_4396 întreabă:
contsters2021 întreabă: