Buna![]()
cu tacerea-i frigi pielea!
asa zice o vorba veche..nu cauta sa ii raspunzi si nu te cobora la nivelul ei, ignor-o prin ignor. vorba aia..cainii latra/ursu merge.
O zi buna
Prefă-te ca ea nu există, adu-i argumente când nu se aşteaptă mai puţin, întoarce-i armele... o să vina o ocazie în care poţi să o umileşti
De ce toti de aici spun sa taci si sa inghiti?!(Daca taci inghiti tot ce spune colega ta.)Daca vrei sa vada ca nu te streseaza jignirile ei va continua.
Salut
Nu e cea mai bună variantă să răspunzi cu aceeaşi monedă. De ce? Deoarece nu vei fi cu nimic mai presus de acea persoană ce te-a jignit ci la acelaşi nivel. Unii pot chiar să coboare mai prejos. Poţi să-ţi păstrezi demnitatea şi va fi şi o dovadă de înţelepciune şi tărie din partea ta dacă nu vei răspunde cu rău la răul ce ţi-l fac alţii. Deseori persoanele conştentizează cât de josnic se poartă şi se simt ruşinate. Dar chiar dacă nu vor recunoaşte acest lucru, tu te vei simţi mândră că nu ai coborât la acelaşi nivel.
Cele bune.
Incearca sa ii spui o repica dura dar care sa nu o jigneasca, cum ar fi:
Sunt foarte uimit(a) ca parinti tai te-au invatat sa vorbesti!
Nu-mi pasa ce crezi tu despre mine si daca nu ai nimic de facut nu te mai lua de mine!
Daca intr-adevar esti atat de atras(a) de mine incat nu ma lasi deloc in pace macar nu vorbi urat ca dai dovada de lipsa celor 7 ani de acasa!
Daca suferi atat de mult de atentia mea, nu ma mai jigni ca nu vreau sa am probleme cu tine!
Bafta!
Pai nu o baga in seama, fii sigura ca se va simti prost, adica sa vorbesti asa aiurea, e urat.
Sa ii zici ca o parasti sau sa o ignori.Si eu am fost in aceasta situatie, iar cand ea hamaia la mine ascultam muzica in casti sau daca intrecea masura ii dadeam un pumn destul de dureros.
Hei! Buna
si eu am la scoala colegi/colege care imi spun vorbe urate sau ma injura fara motiv asa ca le vine lor...pur si simplu eu nu ii bag in seama si vorbesc cu o alta colega. Daca ei vad ca nu ii bagi in seama se vor plictisii sa se ia de tine. Desteptul cedeaza primul. Fii tu cea desteapta si arata-le ca nu te intereseaza spusele lor. La mine merge de fiecare data. Sper ca te-am ajutat