anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

cum sa cuceresc un baiat?

Răspuns Câştigător
blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Incearca sa fii mai mult timp prin preajma lui, afla ce ii place sa faca si apoi gaseste-ti pasiuni comune cu ale lui.

33 răspunsuri:
| Siiiimoonaaa a răspuns:

Invita-l in oras, si spune-ibatting eyelashes

| PatriceDoll a răspuns:

Ajutor crying. sunt cu un baiat care e mai vagabont . adica . el are mai multe iubite rolling eyes. si acu' are prietena . si e si cu mine si cu ea . pe zi ce trece sunt tot mai indragostita de el . il iubesc chiar ft mult . si aproape in fiecare seara plang .sad. ce sa fac ?crying((.

| gina93 a răspuns:

Buna! am aproape 16 ani si nu am avut niciodata prieten.anul trecut mi-a placut un baiat, si i-am marturisit unei colege(cea mai buna prietena a mea). intr-o seara ea fost intr-un club si era si el; ea a flirtat cu el si au devenit iubiti.atunci eu m`am suparat, insa nu i-am aratat ei ca sunt suparata, am intelessad. daca am vazut ca relatia lor tine, am incercat sa il uit si sa ma gandesc la alti baieti si am reusit. insa relatia lor s-a terminat. apoi eu nu m`am mai gandit la el...desi cand il vedeam inroseambig grin. a trecut un an de atunci...acum 2 saptamani am fost la o petrecre la care era si el invitat, la incput nici nu m-a salutat dar apoi a venit la mine si nu ma mai lasat in pace toata noaptea...insa nu ne-am sarutat sau cv de genul`(desi muream de nersbadare sa o faca); se uita el mai insistent la mine, dar atat(am ramas doar cu privirea lui). cand am mers la scoala i-am povestit colegei mele(cea care a stat cu el) despre acea seara...si am vz ca nu`i prea convenea, pentru ca ea si acum il iubeste, insa are un prieten cu care sta doar ca sa le faca ciuda altor fete...eu de atunci ma gandesc incontinuu la el si nu stiu ca sa fac ca sa ma placa...insa nu as vrea sa ma cert cu ea pentru o relatie, mi-e frica sa nu-i pierd pe aman2. eu as vrea sa-i las ei cale libera insa ceva imi spune sa nu fac asta; am facut-o odata si am suferit mult. apoi eu am facut rost de nr lui de tel si i-am tr un msg prin care l`am invitat la suc. el era deja in alt local si pr asta a mea i-a tr msg de pe tel ei unde suntem(ca a venit si ea cu alte 2 colegestraight face) el a venit pana la noi...si s-a asezat langa mine(caci ea era cu prietenul), dupa care a plecat in celalt local. peste cateva minute am mers si noi in celalt local, insa era cu o fata si 2 baieti; noi ne-am asezat la o masa in fata lor... el se uita din cand in cand la noi... dar era cu fata aceea(a mai stat cu ea mai demult) dar ea are prieten. la cateva zile am auzit ca s-au certat... el acum este singur si as vrea sa fiu pr lui...:d am id lui de mess...si vb cu el, insa doar eu il contactez, el nu intra pe minesad ce sa fac ca sa il cuceresc? ajutati`ma va rogggggg! il iubesc si nu as vrea sa il pierd... din nousad

| deutza_9965 a răspuns:

pur si simplu sa fi tu...

Întrebări similare