| butterfly energy a întrebat:

Cunosc un cuplu. ea este de religie crestin ortodox iar el adventist sau ceva de genul asta. Parintii lor se cunosc, dar nu stiu ca ei sunt impreuna si nici daca ar afla nu ar usura cu nimic situatia pentru ca provin din cercuri diferite si n'ar fi d'acord. Ce parere aveti despre relatia asta?

Răspuns Câştigător
| Arthur a răspuns:

Legătura dintre cei tineri trebuie să fie pe primul plan. Dacă este serioasă relaţia, cei doi îşi vor unii destinele nu părinţii lor.
Cunosc creştini care şi-au unit destinele cu persoane de religie musulmană sau budistă. Important este în primul rând faptul că Dumnezeu este unul singur, indiferent din ce religie faci parte iar relaţia lor să fie bazată pe o dragoste adevărată.

6 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

N-am nicio părere.
Ce-ar trebui să facă? Să şi se rupă total şi general de părerea părinţilor.
Părinţii nu au voie să aibă un cuvânt de spus în această relaţie!

| doar.pt.voi. a răspuns:

De ce sa nu fie de acord? Daca se iubesc nu se va uita in spatele lumii. Daca hotorasc sa se casatoreasca poate ca baiatul s-ar putea da pe religia fete(crestin-ortodox). Nu trebuie sa se desparta pentru ca asa vor parintii si nu ma stiu eu cine. Ii dau dreptate lui Arthurwinking Bafta si sper ca te-am ajutat.

| monique a răspuns:

Sa astepte sa fie majori inainte sa isi faca publica relatia. Pana atunci sa aiba grija, si sa pastreze prietenia adevarata. Pana atunci sa caute raspunsurile la intrebarile vietii: ce isi doresc si ce i-ar face cu adevarat fericiti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca Dumnezeu nu e ortodox si nici adventist. el iubeste pe toti copii lui la fel. celelalte sunt doar mofturi omenesti. te-apuca rasul nu alta.

| LuisEdward a răspuns:

Ar trebui sa se desparta

| Margareta_8880 a răspuns:

Draga butterfly, aceasta situatie nu este atat de grava, mai devreme sau mai tarziu tot se va afla de relatia lor, daca ei se iubesc cu adevarat trebuie sa aiba curajul sa lupte pentru ea. Teama nu are ce cauta in sufletele lor, credinta si dragostea invinge totul.