Pai daca relatie e bazata pe incredere totala, iubire si intelegere unul fata de celelalt, atunci poate chiar e posibil
Bineinteles ca pe parcurs vor aparea ispite si probleme, dar e important sa comunicati si sa treceti peste! Daca nu a fost sa fie, asta e!
Pai chiar tu ai zis ca este o relatie serioasa... Deci inseamna ca sunt sanse, doar daca va doriti asta cu adevarat!
In general cand suntem siguri pe noi exact atunci o dam in bara sper sa nu fie si cazul tau dar mie asa mi-s-a intamplat mereu cand persoana de langa mine era sigura. Cel mai bine e sa lasi timpul sa treaca fara sa te gandesti daca v-a tine sau nu relatia si intreband mereu dai dovada de nesiguranta. bafta
Da sunt sanse, dar depinde pe ce se bazeaza relatia voastra, este nevoie de incredere, iubire si sustinere reciproca
Păi presupun că ești băiat și nu prea i încredere în relația voastră. Probabil ea e convinsă că te iubește și vrea să-ți arate. Întrebarea asta e cam deplasată, depinde și de vârstă. Sincer m-aș plictisi cu aceeași persoană o viață întreagă, în fine întrebarea este dacă tu crezi că există șanse. Baftă cu relația voastră! Dacă e serioasă atunci normal că sunt șanse și muuulte. Nu vă amăgiți ca să bucurați pe altcineva. Altceva n-am ce spune! Baftă!
... ca sa dureze toata viata va trebui sa luptati pentru aceasta relatie sa faceti sacrificii... depinde totul de voi!
eu va doresc o relatie care sa dureze toata viata!![]()