Imi pare rau eu nu te-am judecat
Iar cei care au facut asta nu aveau dreptul sa rada de tine sau sa te judece
si cred ca e mai bine ca ai plecat de langa cunoscuti si ca ai luat viata de la inceput! Bafta si Succes in continuare!
Bună.
Și de ce fugi din fața provocării?
Trebuie să confrunți evenimentele, prietenii îi poți selecta iar dacă cineva te-a criticat sau certat poate a vrut să-ți facă un bine, să tragă un semn de alarmă!
Pa, pa.
Din curiozitate m am uitat la intrebarile tale anterioare, insa fara nici o suparare, scrii unei comunitati, cu diferite moduri de gandire si abordare si trebuie sa iti asumi riscul.
Adevarul este ca la unele intrebari a trebuit sa citesc de 2-3 ori ca sa inteleg ce ai vrut sa spui.
Ai putea sa te documentezi sa zic asa mai mult vis a vis de scrisul si explicatul corect, insa nu ai de ce sa vii sa fii asa ironic zicand ca si a batut lumea joc de tine.
Incearca sa explici mai bine, sa folosesti o virgula, un punct, un semnul exlamarii sau al intrebarii,
este un sfat care poate iti va folosi, traim in vremuri in care aparentele nu mai inseala si prima impresie nu prea mai reusesti sa o schimbi.
Asta e valabil nu numai aici pe site ci si in viata ta de zi cu zi si in contactul cu oamenii.
Bafta!
Imi pare rau pentru dumneavoastra si totodata pentru fiica dv.pentru ca si-a ales calea cea proasta.trebuie sa o lasati in pace, sa faca ce vrea, va deschide ochii intr-o zi, dar va fi prea tarziu. e pacat doar ca parintii trebuiesc respectati si iubiti pentru ca ne-au dat viata, dar ne dam seama abia dupa ce ii pierdem.