| doctoru_5476 a întrebat:

Daca imi aduc bine aminte am avut nevoie de ajutorul vostru si multi v-ati batut joc de mine numai la acei oameni m-am referit imi pare rau de ceilanti acum nu mai am nevoie am loat viata de la inceput si am plecat sa nu mai fiu prin preajma celor cunoscuti

Răspuns Câştigător
| Isabelamaria21 a răspuns:

Imi pare rau eu nu te-am judecat
Iar cei care au facut asta nu aveau dreptul sa rada de tine sau sa te judece
si cred ca e mai bine ca ai plecat de langa cunoscuti si ca ai luat viata de la inceput! Bafta si Succes in continuare!

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și de ce fugi din fața provocării?
Trebuie să confrunți evenimentele, prietenii îi poți selecta iar dacă cineva te-a criticat sau certat poate a vrut să-ți facă un bine, să tragă un semn de alarmă!
Pa, pa.

| cineva_4576 a răspuns:

Din curiozitate m am uitat la intrebarile tale anterioare, insa fara nici o suparare, scrii unei comunitati, cu diferite moduri de gandire si abordare si trebuie sa iti asumi riscul.
Adevarul este ca la unele intrebari a trebuit sa citesc de 2-3 ori ca sa inteleg ce ai vrut sa spui.
Ai putea sa te documentezi sa zic asa mai mult vis a vis de scrisul si explicatul corect, insa nu ai de ce sa vii sa fii asa ironic zicand ca si a batut lumea joc de tine.
Incearca sa explici mai bine, sa folosesti o virgula, un punct, un semnul exlamarii sau al intrebarii,
este un sfat care poate iti va folosi, traim in vremuri in care aparentele nu mai inseala si prima impresie nu prea mai reusesti sa o schimbi.
Asta e valabil nu numai aici pe site ci si in viata ta de zi cu zi si in contactul cu oamenii.
Bafta!

| piciuk a răspuns:

Imi pare rau pentru dumneavoastra si totodata pentru fiica dv.pentru ca si-a ales calea cea proasta.trebuie sa o lasati in pace, sa faca ce vrea, va deschide ochii intr-o zi, dar va fi prea tarziu. e pacat doar ca parintii trebuiesc respectati si iubiti pentru ca ne-au dat viata, dar ne dam seama abia dupa ce ii pierdem.

| Sconcsiş a răspuns:

Hai ca tot am inteles