Exista lucruri in viata pe care nu le putem avea chiar daca ni le dorim din tot sufletul. Speranta moarte intotdeauna ultima.Asa e viata, cu urcusuri si coborasuri, dar trebuie so traim din plin pentru ca una avem, si crede`ma ca e frumoasa, chiar daca noi nu o vedem asa. Iar daca accesta iubire nu iti este sortita, nu iti este.Asteapta si vei intalni si tu persoana iubita, perechea ta, pentru ca sigur este una si pentru tine.Pana atunci traieste`ti viata langa oameni care te iubesc cu adevarat(sunt sigura ca sunt o gramada) prieteni adevarati!
Succes!
Pentru ca nu il ignori, daca el te ignora pun pariu ca o sa+ti placa mai mult dar daca te bagain seama si iti spune ca te iubeste te plictisesti de el
Pentru ca nu mi-ai spus pana acum!
Nu poti sa fortezi pe nimeni sa te placa, asa cum nu poate nimeni sa te forteze sa iubesti daca nu vrei
De ce oare nu castig la loto marele premiu?![]()
Scumpa mea daca viata nu ar fi asa complicata ar fi foarte monotona...Roata roata se-nvarteste
. poate intrebarea asta o sa si-o puna el mai incolo...
Buna, din pacate nu esti singura, asa e viata, uneori viata ne lasa u gust amar
...trebuie sa accepti realitatea, pentru ca dragoste cu forta nu se poate, deci nu prea ai ce face in astfel de situatii, resemneaza-te, viata merge inainte...vei gasi tu intr-o zi pe cineva care sa te iubeasca la fel, sa fie un sentiment reciproc.
Pentru ca dragoste cu forta nu exista din pacate...asta e trebuie sa ne resemnam oricum viata e plina de surprize si nu stii cand o sa-ti intalnesti perechea care sa te iubeasca si sa-l iubesti
Daca ti-a spus a nu te iubeste, atunci gaseste-ti pe altul.
Daca nu ti-a spus ca nu te place, poate mai este speranta, vorbeste cu el.
Si daca esti sigura ca nu te place, atunci poate ca nu esti genul lui.
Draga mea, nu te mai amari degeaba.Cum spuneam, gaseste-ti pe altul:*
Pt ca nu ai ales persoana care trebuia... dragostea nu e ca o haina care iti place si o vrei ...chiar daca nu ti se potriveste dar tu o vrei pentru ca o poarta si altii... dragostea nu se cumpara oricare ar fi pretul.
Nu spune asta! Poate tu crezi ca nu te iubeste. Dar poate el te place in felul lui adica tacut. Poate lui nu ii place sa se dea mare ca are prietena. Poate nu ii place sa te pupe sau sa te ia in brate.Sunt unii baieti care iubesc in felul lor.Noi trebuie sa ii intelegem.
Succes!