anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce prefera oamenii sa renunte la naturalete?

9 răspunsuri:
| LovelyMan a răspuns:

Din cauza socitetatii stricate in care traim. In ziua de azi, daca n-ai o masca, esti aproape mort.

| Vizitiul a răspuns:

Probabil au aparut degradari la nivel fizic, datorita acestui fapt apeleaza la unele "corecturi", la unele machiaje deseori exacerbate.
Sunt adeptul naturaletii, dar nu condamn persoanele machiate sumar, in limita bunului gust. Am vazut si specimene cu straturi groase de fond de ten ori rimel, nu le cataloghez dupa acest fapt, ci le detest aspectul fizic.

| Arthur a răspuns:

Pentru considerente de imagine. Aşa se cred mai cool.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca isi urask fata.laughing)

| Bacemi a răspuns:

Pentru ca nu au incredere in unicitatea lor. Considera ca a fi unic prin prisma valorilor proprii nu e suficient. Multi cauta senzationalul pentru ca altfel considera ca nu sunt suficient de interesanti. E mult mai frumos ( cred eu ) sa descoperi misterul dintr-o persoana, sa vezi frumusete la ea doar pentru ca este si se arata asa cum e.

| Bii26 a răspuns:

Pentru ca nu se simt bine in pielea lor. Vor sa se faca mai frumosi.Nu se considera ca sunt destul de frumosi.Fiecare trebuie sa se multumeasca cum l-a facut Dumnezeu.La operatiile acelea sigur diavolul si-a bagat putin codita!

| Kitty a răspuns:

Pentru ca unii nu stiu sa puna accent pe ea.

| Razvan a răspuns:

Pentru ca nu vor sa arate ca tot restul lumii.Pentru ca vor sa semene cu Bianca Draguseanu.Pentru ca naturalatea nu mai este apreciata datorita promovarii acestor nonvalori care instinga la folosit cantitati industriale de fond de ten, ruj, autobronzatchatterbox

| fabiola a răspuns:

Eu nu renunt, desi am 45 de ani si nu regret o clipa!

Întrebări similare