Poate sa fie din cauza unor probleme familiale din trecut, de exemplu, te certau parintii ca X este mai bun ca tine la invatatura, iar tu insinueri ca o sa te mustre iar ca "uite ca x s-a si casatorit, eu la varsta ta aveam 2 copii si munceam"
Poate sa fie din cauza unei foste relatii, poate voiai mult o fata si intr-un final s-a terminat povestea, un fel de ura creata din urma acelei relatii ce o suprapui in relatiile din jur. ("daca eu nu am reusit, nici altii nu vor putea")
Poate sa fie din cauza faptului ca, vezi mamele tinere naive sa faca copii asa de tinere si sa aiba mereu o obligatie de a creste un copil, unele cu tatal alaturi, altele cu acesta plecat / "divortat".
Am un mic joc pentru tine :
X are copil la 19 ani. Te-a auzit ca nu consideri asta ok. De ce nu consideri asta ca fiind ok, care e parerea ta?
Pentru că au fost proaste s-au măritat și au făcut copii in timp ce altele au făcut facultate și au o carieră.
Ce să le fac dacă le-a plăcut să-și trăiască "viața ".
Fiind bărbat ( @Georgemarian), probabil ai făcut un copil unei mame tinere și acum te consideri neandreptatit când trebuie sa-i plătești alocație... că deh, a fost ea proastă, nu tu " deștept "?!
Adevărat?
Atunci TU esti un copil! Le urasti pentru ca au deja ceva ce tu nu ai
Tu le urăsti? Pai de ce ce ai tu cu ele? Este decizia lor la ce varsta vor sa ramîna insarcinate treaba lor.
Probabil si tu esti tinerel
probabil consideri ca nu ok sa faca copii de tinere, dar asta e problema lor.
"ura" e un cuvânt foarte puternic.
Alții ar fi spus că nu le plac, sau nu le respectă, sau nu e bine că au făcut copii atât de tinere.
Dar tu spui că le urăști. De ce? Ce te deranjează pe tine atât de mult? Doar nu ți-au făcut ție nimic, nu-ți cer bani de scutece și lapte praf.
De ce sentimentele astea atât de puternice?
Poți trăi foarte bine și tu și ele. Nu e nevoie să interacționați. E loc sub soare pentru toată lumea!