| IM5 a întrebat:

Dupa cat m-a ranit, de ce inca imi bate inima asa de tare cand este online? Cum as putea sa il uit?puppy dog eyes

20 răspunsuri:
| Mandy693 a răspuns:

Momentan il stergi din lista si apoi cu timpul iti revii

| daassh a răspuns:

Ignore, si incerci sa-ti faci si o viata reala.Succes!

| Незнайка a răspuns:

nu este atit de usor sa-l uiti. daca iti bate inima cind e online inseamna ca inca il placi

| Xtadelo a răspuns:

Sterge-l...

| anarcopunk a răspuns:

Simplu! Cautati pe altcineva! Nu plange upa o persoana cand poti gasi alta!big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa ii dai ignore sau sa il stergi, dar nu ii dai ignore din inima ta. Poate te-a ranit, dar nu a avut o intentie malefica, rea...

| faramatania a răspuns:

De ce? Pentru că ești o fire mai romantică, mai sensibilă, și o fată încă îndrăgostită.Dar îți va trece.The time heals wounds, even online.Amintirile ce te dor acum să le zdrobești cu cele mai agresive tocuri la revelionul ce va să vină.

| fabiola a răspuns:

Cel ranit este cel care a pus suflet, a investit si este normal sa nu poti sterge atat de repede totul! Timpul vindeca astfel de rani!

| IM5 explică (pentru Незнайка):

Stiu..am incercat sa il uit, a trecut aproape o luna, nu ma pot imagina cu altul..si ne-am despartit dintr-o prostie, stiu ca inca mai tine la mine...de aia nu pot sa accept ideea astastraight face

| IM5 explică (pentru fabiola):

Multumesc pentru sfaturi, o sa incerc.:-

| IM5 explică (pentru faramatania):

Ma urasc -_-

| faramatania a răspuns (pentru IM5):

Nu cred asta, sau mai degrabă, cred că nu e cazul.O afirmație prea dură în ceea ce te privește.Atât de trecătore sunt toate! Îți vei reveni cât de curând și totul va fi ok.Din inimă și pentru inimă îti doresc mai mult optimism.

| anarcopunk a răspuns (pentru IM5):

Ca sa poti uita simplu si usor gaseste-ti alt partener!

| YunoGasaiEceaMaiTARE a răspuns:

Stergel din lista si nu mai intra.

| Ariyana a răspuns:

Buna,xCrazy happy! De ce iti bate inima asa de tare? Pentru ca inca il iubesti.Ai vrea sa vorbesti cu el si sa fie totul perfect, dar nu ai caracterul necesar pentru a face asta.De uitat, draga mea, nu exista solutie, din pacate.Toate trecem prin asta si este foarte greu.Il vei uita in momentul in care va veni un alt baiat care te va aprecia si te va iubi cu adevarat! Iti doresc numai bine :*!

| IM5 explică (pentru Ariyana):

Da as vrea..si ma doare. sper sa trec peste..multumesc ca ma incurajati :*

| Rockstille a răspuns:

Sterge-l din lista... Fa-ti un alt cont si incearca sa gasesti persoana potrivita care te meritawinking stiu cum este pentru ca am trecut si eu prin ceea ce treci tu dar cu timpul am incercat sa-l evit, sa nu mai vorbesc cu el si am reusit iar acum sunt fericita langa baiatul care ma merita nu langa unul dupa care am irosit sentimente si am varsat lacrimi big grin bafta in al uita

| IM5 explică (pentru Rockstille):

Toate fetele pe care le-am intalnit, intr-un final au trecut peste, dar eu nu ma vad asa.

| Texx a răspuns:

Emotile sunt inselatoare sometimes, dar viata merge inainte daca o sa stai sa te gandesti la el o sa pierzi pe cei din jurul tau, asa am facut si eu fosta mea iubita era... sa zicem iubirea te orbeste si nu am vazut pe acel cineva care ma uibeste cu adevaral, si cand mi-am dat seama era prea tarziu, sfatul meu e sa deschizi bine ochii happy sa iesi cu prieteni si sa te distrezi. Success!

| IM5 explică (pentru Texx):

Ce spui tu acum, e exact la fel si la mine.Pentru el am pierdut multe persoane din jurul meu, nu stiu..mai bine renunt la chestia asta si raman solo oh go on