| adellllle a întrebat:

Dupa cati ani credeti ca este oportuna o cerere in casatorie? Suntem intr-o relatie de aproape 4 ani, iar el nu face pasul pentru ca "nu este pregatit". Stam deja impreuna de 2 ani si jumatate, deci mare diferenta nu ar fi, decat de statut, ceea ce pentru mine chiar conteaza. In ultima vreme ma simt tot mai trista din cauza asta si ma intreb daca mai are vreun sens sa continuam asa sau e pierdere de timp si sentimente? PS: Avem 25 ani amandoi.

13 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Un an e arhisuficient. Daca nici dupa 4 ani el nu face pasul... Vrei un raspuns franc? Lasa-l. Stiu insa ca nu e usor.

| BiuL a răspuns:

Citeste cartea "de ce barbatii se insoara cu scorpii" explica acolo foarte bine de ce.
gandeste-te de ce sa cumpere toata vaca daca are laptele pe gratis?

| Aasdfghj a răspuns:

Ai vorbit deschis cu el si a zis ca nu e pregatit? Cum ai zis si tu, stati impreuna deja, nu ar fi mare diferenta. E clar din atitudinea lui ca nu il intereseaza sa se lege de tine. Daca chiar si-ar fi dorit ar fi facut-o.

| neutrino a răspuns:

Lui ii convine situatia in care se afla si nu are motive sa se insoare. Mai departe decizi singura, dar sa stii ca sunt destui baieti care sunt buni pentru sex, lucru pe care ar trebui sa i-l spui si lui.

| T0T a răspuns:

Dar fă tu pasul și gata.

| adellllle explică (pentru T0T):

Ar fi chiar culmea sa il cer eu, eventual sa imi cumpar si inelul singura... sad

| T0T a răspuns (pentru adellllle):

Dar de ce? Ia să vedem mentalități.

| Mayar a răspuns:

Uite-te la serialul "The Nanny" cu Fran Descher - o sa iti placa sigur! TRebuei sa te uiti. Pana atunci, iti spun, unul a cerut-o dupa 6 ani de trait impreuna. Insa, ar ca mfi cazul sa se gandeasca la asta, iubitul tau.

| Lawliet14 a răspuns:

Si dupa 1 luna de relatie. Pacat ca nu te cere! Nu ati discutat despre casatorie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gaseste un film cu cereri in casatorie si batei apropouri sau comenteaza acele cereri.
Vezi cum reactioneaza.

| Țoglă a răspuns:

Sincer să fiu, ești una din fetele de care fug băieții (cel puțin eu).
De ce gândești așa? 4 ani este destul de puțin. Și cum adică "pierdere de timp"? ce se schimbă după căsătorie, doar că tu capeți influență și control asupra lui.

Bărbatul este acela care te cere în căsătorie. Dacă a zis nu, îi nu. Înseamnă că mai trebuie să vă mai cunoașteți, eventual să experimentați viața de însurăței chiar dacă nu îi oficial.

| NoName0x0 a răspuns:

Vorbeste deschis despre asta, intreaba.l cand considera ca ar trebui sa fie momentul...

| Cojolino a răspuns:

Nu vei obtine niciodata un raspuns obiectiv la intrebarea ta pe internet! Intreaba persoanele care il cunosc. Daca ii place viata, cate relatii a avut? ce planuri are? vrea familie... sunt multe multe multe. Daca tu stai in relatie asa cu el doar sa te ceara... naspha. ti-e frica sa nu-l pierzi? il poti pierde si maritata nu e problema. Gandeste-te sa construiti ceva impreuna determina-l sa se gandeasca ca tu esti persoana cu care vrea sa aiba copii si sa construiasca ceva! Oricum ti-am zis. nu cauta aici raspuns! succes