Nu am timp sa citesc tot, sunt intr-un fel sau altul in acesi situtatie. sfat bun si rapid. nu pune suflet tot timpul! Bafta Charlie
Exact! De asta femeile sunt ciudate si complicate. Wait, complicat e prea putin spus si ne lipseste cu desavarsire un cuvant care sa descrie fiinta cum trebuie. Da, nu toate-s la fel, dar sunt foarte rare.
Incep sa cred ca cele care prefera sa fie injurate, luate la misto si batute in loc de alintate, imbratisate si iubite au o disfunctie neruologica care inca nu a fost inscrisa in lista bolilor. Sau un fetish nebun...
Anyway, daca te ajuta cu ceva, daca esti intr-adevar cum ai spus si daca eu as fi fata, m-as cupla cu tine
Și eu am încercat sa o fac sa simtă speciala i-am cumpărat tot ce a vrut plus cadouri ca într-un final când am încetat sa fac toate lucrurile astea să-mi spună că o plictisesc și e obosită. Dacă le spui un compliment îți reproșează ce vrajală ai pe tine și te i-au la mișto asa sunt toate
Nu e nevoie ca tu să te schimbi, niciodată să nu o faci pentru cineva chiar și pentru o fată. Atâta timp cât tu ești împăcat cu tine însuți și crezi că dai cel mai bun din tine intr-o relatie pentru ca totul să fie bine, nu te gândi că tu ești problema. Din păcate majoritatea fetelor crescute în România le plac golăneala, sau cum spui tu "badboys" și în general nu caută o relație serioasă. Unele nici nu stiu ce vor de fapt de la un băiat, se bag intr-o relația doar să nu fie singure dacă mă înțelegi.
Mi-a plăcut cum gândesti și ceea ce vrei sa oferi intr-o relatie, nu ai intalnit fata potrivita încă. Nu sta prea mult să cauți pentru că asta te v-a dezamăgi mult mai mult când vezi peste ce dai. Sfatul meu este să îți vezi de viață ta orice ai face tu in acest moment(carieră, loc de munca, scoala). Evoluează în continuare ca persoană și aduna-te asa fata acea care chiar te merita va primi tot ce ai tu mai bun de oferit.
Sunt fată deci e puțin ofensive, o să o iau treptat.
1. A spune că e tot vina lor pentru că idiotul le-a bătut/ înșelat/ rănit în alt mod e oribil.
Te-ai gândit că poate, doar poate, femeile nu " și-o cer "? Sau ce vrei să spui că e vina lor că s-au îndrăgostit? Dacă crezi că e vina lor și pentru că sunt îmbrăcate nu știu cum, vomit...
2.Nici nu trebuie să te schimbi, cu atât mai puțin să devii un idiot pentru a fi plăcut. Fii tu, vei găsi persoana potrivită la un moment dat.
3. Niște mici sfaturi dacă vrei, faptul că tu spui că e bine că acele persoane suferă vin din frustrare. Tu ești superb și totuși nu te vor, off, clar e vina lor.
Personal, nu mă atrag nici bad boys, dar nici persoanele frustrate. Lucrează la tine și la aceea frustrare pentru că nu te va ajuta deloc.
Nu văd un semn de întrebare, așadar cred că întrebarea este legata de m#ie și cantitatea ei.
Unii nu se opresc niciodată din a lua, alții învață să scuipe, mulți trec de partea cealaltă a p#lii.
Nu te-ai poziționat bine.
Sunt în aceeași situație. Mi-am dat seama că dacă nu ești un badboy nici nu se uită la tine. Toate fac așa. Le vrei binele și tot tu rămâi cu ochii în soare. Mi-am dat seama că e mai bine singur.
Si daca dai de una care se plange ca nu isi gaseste partener fie te refuza sau nu te baga in seama, are ego. Tot ce iti pot recomanda e o papusa de silicon, trebuie sa strangi bani grei si sa faci putin sport sa tragi intre 28 - 30kg dupa tine, poti sa o imbraci, o scoti cu masina unde mergi, faci toate fanteziile cu ea si scapi de problema relatiilor, https://metro.co.uk/......-10017618/
https://realdollfrance.com/......op/page/4/
le zici sa iti faca factura cu pret mic pentru vama redusa daca vine din america.
Sa nu te schimbi niciodată. Băieți ca tine mai rar... Nu cred ca ar vrea ele o căsnicie cu un bărbat rău, nici nu și pot imagina de ce cruzimi pot avea parte. Dupa o perioada trăită cu un om rau, un băiat care gandește ca tine pare un vis?
Spui ca incerci doar sa arati ca iti pasa si ti se reproseaza ca devii prea atasat. Ma gandesc ca poate faci unele lucruri pentru ele care chiar nu e cazul. Poate faci in locul lor diverse chestii si cumva prin asta le transmiti ca le-ai vedea incapabile sa le faca singure. Poate fi ciudat pentru ceilalti sa te ambitionezi sa le faci favoruri de care nu au nevoie. E bine sa ajuti persoana de langa tine doar daca are nevoie, nu cand nu are. Spui ca ti s-a reprosat ca te-ai umili intr-un fel pentru ele. Ma gandesc ca poate tu incerci sa renunti la individualitatea ta ca om atunci cand esti intr-o relatie. Lucrul asta este distructiv pentru relatie. Oamenii relationeaza intre ei pentru ca vor sa aiba o conexiune cu altcineva decat cu ei insisi. Daca tu ii spui mereu doar ceea ce consideri ca vrea sa auda, ea cum ar putea sa sparga aceasta bariera si sa ajunga la ce gandesti tu de fapt?
Fiecare din noi, fie că e băiat, fie că este fată este UNIC.Hai să îți spun unde greșești, te dă gata doar aspectul fizic, te blochezi când o vezi, frumusețea ei îți ia mințile.Eu nu vă înțeleg, cum adică puneți sentimente? La școală ai aceeași colegi, cu care te vezi cinci zile pe săptămână și nu te atașezi așa emoțional de vreunul din ei încât să îți dea peste cap viața.Mergi la magazin, aceeași vânzătoare, nu te atașezi de ea, puțin îți pasă de viața ei.Cum puteți voi să spuneți că vă atașați de o persoană care cică ați și iubit-o,fiindcă după mintea voastră a fost dragoste la prima vedere.Așa ceva nu există.La prima vedere unii dintre voi le remarcați doar pentru sâni,fund,hainele cu care e îmbrăcată mai mult dezbrăcată,vocea,părul,chipul ei,ochii,înălțimea,adică o placeți pe bucăți, nu în ansamblu. Dacă ar fi dragoste adevărată nu te mai plângeai. Când o placi pe ea ca băiat, trebuie să o placi exact așa cum este din cap până în picioare, aici intră și felul ei de a gândii, caracterul.Asta nu prea vă interesează la o fată,ce și cum gândește. Apoi aruncați vina tot pe ele,voi băieții vă dați victime,păi cine a ales-o,cine s-a băgat în seamă cu ea, de ce ai dorit să intri în viața ei? Clar, nu o vreți pentru ceva serios, ci doar așa să nu fiți singuri, să aveți companie.Pentru asta există jucării, păpuși. Femeia e vie.Are și ea la fel ca tine visele, dorințele, cerințele ei.Tot bărbații sunt de vină că cei care chiar sunt cu adevărat cu gânduri serioase sunt refuzați.Păi cine a păcălit-o,cine i-a promis luna de pe cer și apoi și-a luat zborul,cine a dezamăgit-o, cine a înșelat-o? Acei bărbați care la fel cum încerci tu acum să te justifici se cred serioși. Dacă vrei să fi băiat bun, fi băiat bun, nu te schimba, respectă femeia indiferent de felul caracterului ei.Nu pune doar dorințele tale pe primul plan, caută să afli și ce dorește ea de la viață, care este scopul ei.Nu cere dacă la rândul tău nu poți să oferi.Fii tu prin tot ceea ce ești precum vrei să fie ea față de tine.
Pare ciudat daca tu dabia ai cunoscut o fata si deja esti in stare sa faci orice pentru ea. adica chestiile astea vin mai incolo, dabia cand esti intr-o relatie cu ea, nu te duci direct si ii faci toate poftele cand voi sunteti doar prieteni ca de aia iti iei m**e.
Https://www.instagram.com/p/CRi0diHpRuX/?utm_medium=copy_link
https://www.instagram.com/p/CRneLFIJi2U/?utm_medium=copy_link
https://www.instagram.com/p/CR1Rurlp9wb/?utm_medium=copy_link
https://www.instagram.com/p/CSUL3C0sBEJ/?utm_medium=copy_link
https://www.instagram.com/p/CSUBAIXjl0D/?utm_medium=copy_link
https://www.instagram.com/p/CSPp_tFM3fJ/?utm_medium=copy_link
Cine este de vină când asemenea femei vă părăsesc? Ele că umblă dezbrăcate? Sau bărbații care le "vrea doar binele"? Când vezi o asemenea femeie ce îți inspiră? Te vezi lângă ea toată viața? Așa-i că se vede pe ele că sunt gospodine și mame exemplar la viitorii voștrii copii? Dacă una ca asta nu vă bagă în seamă, unii bărbați ajung să le facă pe toate çuŕv€ și că sunt pe interes.Ai dreptate, mai bine singur decât să profiți și să îți bați joc de ele.