"era bine sa le vreau doar pentru sex sa nu mai pun sentimente"
Buna dimineata!
Ai omis capitolul financiar. Oricat de simpatica si desteapta ar fi o fata, mereu o sa-l lase cu buza umflata pe cel indragostit care ii aduce ghiocei, pentru cel care o propulseaza 2-3 clase sociale mai sus, si ii ofera niste respect acolo.
Pana si badboyz-ii au fost candva indragostiti sinceri, dar odata cu experienta, s-au prins cat merita sa investesti intr-o fata oarecare.
Nu mă apuc să îți dau sfaturi de seducție aici (doar de-asta există n-șpe mii de site-uri) dar îți zic o idee:
Tu ai auzit de ceva numit "self-fulfilling profecy" (am scris aiurea, știu)? Este o profeție care, îndată ce a fost spusă, se auto-îndeplinește. Adică exact ce-ai făcut tu: tu zici că așa cum ești nu vei avea succes în dragoste, așa că nici nu încerci (crede-mă, 2 fete nu sunt "încercat"), așa că primul enunț se auto-îndeplinește. Pe scurt: mai încearcă, speranța moare ultima!
Și dacă te gândești acum că dragostea e o iluzie, amintește-ți de ce a zis Goethe: "Nimic din ceea ce ne face fericiți nu este o iluzie".
1. Nu e vinovata ca le-a batut/inselat/ranit ala, e vinovata ca s-a incurcat cu un idiot care de la inceput prezenta pericol, nicicum garantii.
Egalitatea intre sexe (in care eu cred), se aplica si in materie de maturitate. Fiecare isi asuma alegerile gresite, care intr-o oarecare masura ne definesc.
Poti spune despre un caine ca a avut ghinion sa nimereasca un stapan care il bate si il tine flamand, dar de la femeie mai ai ceva pretentii, ca e OM. Ar trebui sa poata evita situatiile penibile si mai ales periculoase, ca nu e scutita de nimeni in acest sens.
De aia puteti fi invinovatite, cum si de barbatii care se incurca cu kurwe, se rade copios.
Poti sa vomiti linistita, pup!
Apopo de badboy Acum câteva ore era unul de o caftea cu pumni în spate, pe una 17 ani într-un parc pe o bancă. Total neacceptabil, în rest totul depinde de fată, cum vrea să fie respectivul băiat.
1.Uneori nu știi că e un pericol, poate părea că nu e. Apoi descoperi că e, poliția nu te crede sau nu face nimic, eventual un ordin de protecție pe care individul nu-l respectă că e " bărbat adevărat ", ce naiba.
A da vina pe ea... ăsta da privilegiu masculin+misoginie
2. Ai iubită? Doar de curiozitate, pentru că dacă ai, îmi pare serios rău de ea.
3. Sa evite femeile situațiile penibile/ dubiose? Asta e fix mentalitate ca femeia violată e vinovată..., mi-e scârbă de o asemenea gândire.
1. Sa zicem. Desi majoritatea tipelor din situatia aia, nu stiu nici sa se foloseasca de politie. Suna cand iau bataie, dar nu se duc sa depuna plangere, nu se duc la IML.
2. M-ai catalogat drept un periculos? Nu stii sa citesti oamenii.
3. Da, barbatii stiu sa faca asta. E o diferenta intre un anturaj care intra mereu in probleme, si unul care te duce spre "lumea buna", nu crezi?
PS: Nu am zis ca e vina femeilor, insinuez doar ca s-ar putea feri de situatiile alea, daca ar folosi materia cenusie. Nu baga in discutie agresiunile de pe strada, ca nu despre asta e vorba.
Depinde cum arăți că îți pasă. Una e când arăți îți pasă ținând cont de lucruri mici. De ex prietenul meu observa și tine minte lucruri foarte marunte despre mine și mereu mă bucur când aflu că a observat ceva nou. Si alta e când le sufoci. Și tu mai mult ca sigur le sufoci și ai impresia că faci cine știe ce... Am cunoscut multi ca tine.
Recomand serialul thailandez
TharnType The Series https://www.dailymotion.com/video/x7xmx6v
Depinde la ce categorie de femei te referi.
Cand te referi la pitipoance, nu te astepta sa fi apreciat ca baiat bun.
Cred ca te uiti in directia gresita si alegi numai cu ce nu esti compatibil.
Care sunt criteriile dupa care le alegi si care sunt locatiile de unde le pescuiesti?
1.
Daca tu ti-ai ales "idiotul" de langa tine care te bate, da, e vina ta.
Daca tu ai ales sa ramai alaturi de el dupa prima palma, da, tot vina ta e.
Daca ai facut un copil crezand ca o sa se schimbe si acum copilul e si el victima, ghici ce? Tot vina ta e.
Asuma-ti-va alegerile, acceptati ca ati ales gresit, si incercati sa nu mai repetati aceeasi greseala, incercati sa reparati ce se poate.
Nu e vina lor ca s-au indragostit, dar e vina lor daca tolereaza astfel de comportamente.
Cum zice o vorba din popor:"Cum iti asterni, asa dormi!"
Nu trebuie sa dramatizezi.
Accepta ca asta e o perioada din viata ta, si incearca sa inveti din ea.
Daca experienta se va repeta, vei vedea ca treptat vei incepe sa te schimbi cu sau fara voia ta. Sa te schimbi, dar nu intr-un mod rau, ci mai mult, vei invata sa oferi ce ai mai bun doar persoanelor care o dovedesc ca o merita.
Femeile care iti spun pe față ca esti lake sunt alea care au de unde alege.
Femeile care fie nu au curaj sa iti spuna, fie se mint ca ele nici nu gandesc asta, sunt cele cu putine optiuni, care zic ca vor un barbat cuminte, care sa se poarte bine cu ele, dar ele saliveaza ca si toate celealte, daca nu mai rau, dupa ăștia mai smecheri.
Esti trist ca gandesti ca toți ăștia care stiu cum sa trateze o femeie sau care stiu cum sa vorbeasca cu ea, sunt niște "12 clase" doar sa te simți tu mai bine. Sau ca le abuzeaza într-un fel sau altul.
Si eu vreau sa devin milionar in euro, dar vreau si sa stau in pat toata ziua, fara sa fac nimic.
Din pacate nu asa funcționează.
Daca nu vrei sa iti schimbi comportamentul, poti oricand sa iti faci un program de la b a, nu te opreste nimeni.
Sau poti sa aștepți sa intalnesti acea femeie care te va iubi pentru ceea ce esti, cu care te vei casatori in timp record si pe care n-o s-o poți iubi niciodată nici macar la intensitatea la care iubești o necunoscuta cu țâțe mari pe langa care treci si la care râvnești curveste, ca sa zic asa.
Tu nu atragi ca lumea fizic, de aia se intampla asta, nu te place si gaseste motive, acum ai inteles.
Ca daca arata-i bine si aveai comportamentul asta, erai f acceptat si f apreciat, te trezeai "vai dar tu esti om, nu ca altii, ce original esti".
Asa ca aia este. Deci nu conteaza cum te porti, conteaza daca atragi sau nu cu figura ta.
Daca arati bine, te place si daca te porti frumos si daca te porti urat si esti badboy.
Asta e, eu iti zic adevaru nu vrajeli, ca dupa aia o sa vezi ca vrajelile alea zise de altii nu da cu realitatea si tot nu o sa fi lamurit.