| BitchInRedDress a întrebat:

E adevărat ca barbatii însurați regreta faptul ca s-au casatorit?

13 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Sa nu exageram, nu toti barbatii regreta ca s-au insurat, de ex. eu nu am regretat. Si cunosc destui care nu regreta.

| gabicoo a răspuns:

Depinde de situație. Eu nu! Am avut noroc.

| johnnny123 a răspuns:

O fi adevărat și că este greșit să generalizezi?

| BitchInRedDress explică (pentru johnnny123):

happy dar cand o femeie generalizeaza atunci ti se pare corect nu?

| johnnny123 a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Am spus eu că depinde de sexul celui care generalizează?

| ReddY25 a răspuns:

Unii da, alții nu

| LisaJulie a răspuns:

Multă lume in ziua de azi regreta decizia asta! Nu îi poți blama, este din ce in ce mai greu sa ai o familie stabila și sa nu ai certuri in familie! Și da, trebuie sa recunosc ca și noi femeile suntem cam guralive

| LisaJulie a răspuns:

Asa ti se pare, te anunt ca am o relatie de lunga durata, spre deosebire de tine, care probabil te-a lasat si luat pe altul dupa cateva zile

| eliancodrut a răspuns (pentru LisaJulie):

Ma faci sa râd. Am avut si am aceiasi sotie tot timpul. Si nu regret ca m-am insurat.
In plus sa stii ca nu exista familie in care sa nu apara si certuri. Doar o individa ca tine poate sa creada ca intr-o familie sau o colectivitate nu exista la un moment dat si certuri. Cel putin asa am dedus din una din postarile tale. Dar daca partenerii sunt cu scaun la cap trec peste ele, precum si peste greutatile si obstacolele care apar.

| StrongHeart a răspuns:

Daca te gandesti la cat de multi apeleaza la serviciile damelor de companie sau cati prefera sa insele, as merge pe ideea ca o relatie de cuplu fericita unde e 100% fidelitate e ceva foarte rar si special.

| Kufu95 a răspuns:

În mare parte da, dar nu trebuie generalizat.

| eliancodrut a răspuns:

Da, sunt momente in viata cand regreti: regreti ca te-ai insurat; regreti ca nu ti-ai ales alta meserie; regreti ca n-ai adus-o in pat pe vecina, ca-i tare buna de asa ceva; regreti ca nu ai facut nu stiu care lucru. Dar vorba poetului (Puskin, ca tot e vorba de rusi astazi in spatiul public) "Smatri v'period i ne smatri nazad. (priveste inainte si nu privi 'napoi." Dar toate au logica, avantajul si dezavantajul lor.
Oricum, a fi casatorit si a avea si copii este mult mai placut si te simti mult mai implinit decat nu.

| BitchInRedDress explică:

Tre sa recunosc, am ras cu lacrimi cand ti-am vazut comentariul. Imi permiti sa intreb cu ce te-a suparat femeia? happy