Este un barbat care isi cunoaste posibilitatile si limitele, nu se hazardeaza.
Uneori este si mai ieftin sa circuli cu transportul in comun decat sa-ti tii o masina.
Daca accepti orice spune lumea, vei găsi greu un bărbat pe placul tău.
E clar că nu esti tare pe caracter.
Care nu conduce ce? In familie, sau nu conduce o masina? Foarte bine ca nu conduce, e plin de imbecili in trafic. Daca se lasa dominat de tine, atunci trebuie sa faci si tu astfel incit sa il ajuti sa aiba initiativa si sa conduca in diverse situatii. Familia/cuplul e despre a face echipa, nu despre a duce unul de nas pe celalalt.
Pff... nu conduce?
Pai ala e barbat? Sa i se taie ouale. A fi barbat nu sta in faptul ca te implici in viata familiei tale, ca esti tata pentru copiii tai, ca partici la treburile casei, ca esti suficient de capabil incat sa ai un job bun si un venit stabil. Astea-s cacaturi. Important este sa stii sa dai drumul la ambreiaj. Daca nu stii sa conduci restul nu exista, se sterg. Nu exista transport in comun, nu exista bolt, uber, taxi, biciclete, trotinete, nu, daca nu conduci practic esti un parazit in societate.
Apropo, distinsa domnisoara Miruna (care m-a blocat si pe mine), pai cum asa, depinzi de masina la orice pas dar nu esti in stare sa te descurci fara un barbat care sa conduca? Pai unde e mandria aia feminina conform careia voi puteti face orice? Un barbat care depinde de masina "peste tot" ca si tine, oare isi ia nevasta ca sa-l ajute la condus? Patetic...
"daca trebuie sa fiu dusa undeva" wow, SA FIU DUSA, pai daca nu esti cuma regina Regatului Unit sau patriarhul pontif, daca trebuie sa fii dusa undeva, te duci. Sau iti place sa fii tratata ca o incapabila?
Daca are bani inseamna ca are si bani de masina si masina uneori e o necesitate deci atata timp cat aveti masina ce conteaza cine o conduce?
Nu tuturor le place sa conduca. Dar normal ca as accepta sa conduc eu masina familiei atata timp cat el are alte calitati
Cunosc oameni cu masina care fac mai multi km cu bicla sau motocicleta. Si oameni cu bani de umplut o parcare care biciclesc si in caz de ceva inchiriaza o masina. Sa detii o masina e o cheltuiala inutila daca nu faci MACAR 15000 km pe an. La naiba, fac peste 5000 cu bicla...
Pentru cine face naveta 35km la serviciu si nu vrea sa stea 2 ore dupa autobuz, e o necesitate
Prostii. In tari mai luminate ca asta, oamenii fac naveta la job si 50 cu bicla sau trotineta. 35 km ii faci in sub 2 ore cu bicla fara sa fie bicla de 15000 EUR si tu super-ciclist. Totul e sa vrei. Dar daca taxele auto sunt asa de mici... cui draq ii pasa de aer curat, sanatate, miscare, sorosisme de astea?
Sa mori tu ca ai merge in fiecare zi cu bicicleta 35km dus si 35km intors sa te vad iarna pe zapada si vara pe canicula ce faci
Iarna pe zapada nu mergi pe zapada, ca se curata drumurile. Legat de frig, se rezolva. Am iesit iarna asta la -8 cu vint de iti statea mintea-n loc. Vara, si mai simplu - protectii solare si indiferent ca sunt 30 sau 35 sau 40, de la 20-25 la ora nu se simte caldura ca si cum ai fi pieton. Desigur, trebuie sa te hidratezi. Si 35 DACA AR FI INFRASTRUCTURA ii faci cam intr-o ora. Uite, in dimineata asta am bagat o tura si la dus am facut 43 de km in 90 de minute. La intors ceva mai mult, ca am avut vint frontal puternic, dar non-tragic. In total, la vreo 86 de km, media a fost 23 kmh. La o adica pentru naveta iti poti lua o electrica. Chiar stiu destule cazuri prin comunele de pe linga Iasi, inclusiv de la mecanicul meu de bicle am auzit, pe linga ce vad eu in trafic. Si wow, ai face vreo 3 ore pe drum zilnic. Fix cit fac multi pampalai care stau la 5 km de oras cu masina, asteptind la semafoare si in ambuteiaje.
Mai bine ma spanzur de un copac decat sa merg 2 ore ch bicicleta la 6 dimineata
Oh, nu, doua ore cu bicla dimineata! Te-ar putea ajuta atit la sanatatea fizica, cit si la cea mentala, si sa nu uitam ca ar fi un beneficiu si la buget. Doamne pazashti si apari di asa cieva!
Poate sa isi ia o bicicleta si sa te plimbe pe ghidon
Pff, femeile din ziua de azi.
Apoi unele se plang si se intreaba de ce sunt singure si imbatranesc cu 7 pisici in pat.
Doamne, cat e de trist. Fata asta pune egal intre pisici si copii, in ochii ei sunt la fel de importante pisicile precum copiii si considera absolut irelevant si banal un barbat care gateste, munceste sa aduca bani in casa si are grija de copii, daca nu are permis si masina, sa se duca dracu. Serios?
''Eu una accept orice spune lumea'' Pai hai sa incepem cu prima problema, ganditul!
@Miruna333: Poate are o dizabilitate in sensul asta. Acum o sa raspunzi "dar cum sa iau un handicapat de barbat" sau ceva de genul, nu? Deci daca gateste si e platit bine nu compenseaza ca e inca un cazan in trafic in care sa isi toace aiurea banii si nervii. Halal treaba! Ia zi, inalt, salariu net minim 2000 de eur, casa de minim 150 mp, fara chelie, atletic. Si tu cu ce vii?
Vezi ca mi-ai dat mie reply din greseala!
Nu e din greseala, domnita m-a blocat ca o ofenseaza argumentele pe care nu le poate combate. Nu contrazici zeitzele, ce naiba!
@Miruna333: Lol, nu ai nimerit-o. Si da, daca poti face ceva ce nu face alalalt si el in schimb te poate ajuta, cu atit mai mult. Am eu un bun prieten care are nevasta cu carnet dar el e prostul care conduce cu sutele de kilometri si dupa aia ar trebui sa mai faca si pe bona si pe multe altele. Si nu, nu e lipsit de job cu responsabilitati ca sa zici ca ea le face pe toate si el are doar de condus. Cind trebuie sa fii dusa undeva... TE DUCI UNDEVA! Ah, da, stai asa, ca barbatii sunt aia care trebuie' sa le faca pe toate pentru ca tu sa... exact, nimic.
Nu, nu as accepta., Nu poti compensa asta cu nimic. Faptul ca ar gati, e platit bine si isi creste copiii nu e nimic de aplaudat sau apreciat, e normal
Sigur ca nu este de acceptat. Ca doar cei ce sunt boi sunt acceptati de femei.
Fiecare alege pentru el. Ce inseamna bou la tine?
Adica sa faca doar ce zice femeia. Sa i se supuna.
E una sa faci tot ce iti spune cineva, ca asa sunt si vaci multe Si una e sa faci ce isi doreste partenerul. Am spus ca as accepta un bou fara masina?
Din cate stiu un bou are si caruta. Un barbat bou este si soferul femeii. Cat priveste ce trebuie sa faca barbatul ai definit foarte bine: "Sa faci ce isi doreste partenerul". Deci un fel de sclav al partenerului. Nu trebuie sa spui mai mult. Cine gandeste deduce cum gandesti.
Nu-mi da voie site-ul sa scriu in ce consta barbatul ideal pentru o femeie, ca am scris odata si mi-a sters postarea, desi nu sunt cuvinte urate.
Da-mi mesaj
@GabiDumitrescu:
Asta e parerea mea personala si deciziile imi apartin.
Te-ai aprins oare pentru ca nu ai carnet si ai fost respins pentru treaba asta?
Depind de masina la orice pas, nu pot fi soferul peste tot. Sa stau sa conduc cu barbatul langa mine? Nici vorba.
Nu compenseaza, cand trebuie sa fiu dusa undeva sau sa plecam, ce face? Imi face sendvisuri pentru drum?
E parerea ta personala si deciziile iti apartin, dar si altii au dreptul la libera exprimare sa iti spuna ca e o parere foarte tâmpită si nu e singura ta parere tâmpită, ai mai zis de curand ca pisicile sunt la fel de importante precum copiii. Fereasca Dumnezeu sa ai vreodata familie ca o sa iti distrugi odraslele cu atitudinea asta daca nu renunti la ideile astea de narcisistă isterică.
Am familie, multumesc
E grav atunci
@Miruna333: Propun sa tinem un moment de reculegere pentru bietul barbata-su. Ia zi-ne, Miruna, cand ai citit ultima oara o carte despre cum sa iti faci barbatul fericit? A, nu se gasesc carti de astea? Ar trebui sa fie fericit ca are privilegiul sa te faca pe tine mindra si fericita, nu? De el cui ii pasa? Eeexact... astept cu interes momentul in care vei posta ca nenorocitul vrea divort sau te-a inselat sau si-a luat lumea in cap si a plecat direct, iar tu nu vei sti ce a fost in capul lui si vei cauta validare, ca doar tu nu ai facut nimic. Vina lui, desigur.
@StrongHeart, de fapt. In fine, se intelege.
Meriti funda pentru raspusul asta, fara misto, chit ca e ironic dar fix asa se intampla de fiecare data
Rabdarea se epuizeaza la un moment dat si fie duci o viata mizerabila in rest, fie inveti lectia si mergi mai departe fara printesa. Si eventual gasesti una care nu vrea control cum vor toate, ci una care vrea sa faca echipa.
anonim_4396 întreabă:
Esther100 întreabă: