| adriana1991 a întrebat:

Fetelor ați accepta un bărbat care nu conduce dar în schimb se implica și la gătit și în creșterea copiilor și are și o meserie bine plătită? Eu una accept orice spune lumea

37 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Pentru cine face naveta 35km la serviciu si nu vrea sa stea 2 ore dupa autobuz, e o necesitate

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Furnicuta000):

Prostii. In tari mai luminate ca asta, oamenii fac naveta la job si 50 cu bicla sau trotineta. 35 km ii faci in sub 2 ore cu bicla fara sa fie bicla de 15000 EUR si tu super-ciclist. Totul e sa vrei. Dar daca taxele auto sunt asa de mici... cui draq ii pasa de aer curat, sanatate, miscare, sorosisme de astea?

Sa mori tu ca ai merge in fiecare zi cu bicicleta 35km dus si 35km intors laughing sa te vad iarna pe zapada si vara pe canicula ce faci

Iarna pe zapada nu mergi pe zapada, ca se curata drumurile. Legat de frig, se rezolva. Am iesit iarna asta la -8 cu vint de iti statea mintea-n loc. Vara, si mai simplu - protectii solare si indiferent ca sunt 30 sau 35 sau 40, de la 20-25 la ora nu se simte caldura ca si cum ai fi pieton. Desigur, trebuie sa te hidratezi. Si 35 DACA AR FI INFRASTRUCTURA ii faci cam intr-o ora. Uite, in dimineata asta am bagat o tura si la dus am facut 43 de km in 90 de minute. La intors ceva mai mult, ca am avut vint frontal puternic, dar non-tragic. In total, la vreo 86 de km, media a fost 23 kmh. La o adica pentru naveta iti poti lua o electrica. Chiar stiu destule cazuri prin comunele de pe linga Iasi, inclusiv de la mecanicul meu de bicle am auzit, pe linga ce vad eu in trafic. Si wow, ai face vreo 3 ore pe drum zilnic. Fix cit fac multi pampalai care stau la 5 km de oras cu masina, asteptind la semafoare si in ambuteiaje.

| anaad2011 a răspuns:

Normal!

Mai bine ma spanzur de un copac decat sa merg 2 ore ch bicicleta la 6 dimineata

Oh, nu, doua ore cu bicla dimineata! Te-ar putea ajuta atit la sanatatea fizica, cit si la cea mentala, si sa nu uitam ca ar fi un beneficiu si la buget. Doamne pazashti si apari di asa cieva!

Întrebări similare