Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit, mai ales ca mentionezi in intrebarea ta problemele financiare.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Daca de la 7 ani aveti asemenea prostii in cap, nu vreau sa-mi imaginez viitoarea generatie.
Chiar cred că e timpul să fie anunțată „Protecția copilului" despre astfel de cazuri.
Dacă erau ai ei acasă, sigur nu ajungea așa.
Acu', după mine, ceva bătaie și pedepse din care să învețe că nu se poate face doar ce te taie capu' (sau lama) în viață, i-ar prinde de minune. Dar cum ziceam, nu are cine i le administra.
Calea cea mqi buna e sa vezi cum faci cu parintii ei.
Calea cea cu satanism e ca si eu sunt asa dar ma inchin lui Dumnezeu, ea daca facesi ritualuri trebuie so bati cu aceeasi moneda ( mam refet sa scoti raul din ea ), eu nu urlu sau veva gen doar incantatii, trebuie sa faci si tu din astea numai sa eviti incantatii cu inchinatul asupra diavolului, dar sa nu lasi sati scape de sub control!
Este intr-o stare de depresie.Incearca sa nu mai abordezi subiectul sa o lasi in pace si spune-i la diriginta\dirigintele tau si sa incerca el\ea sa vorbeasca cu ea pentru ca poate doar asa o va ajuta sa inteleaga ca nu trebuie sa mearge pe calea asta.Dar faza cu rock-ul chiar nu are nicio legatura cu satanismul! Dar chestia cu taiatul venelor...inseamna ca, are o problema si incearca sa o intrebi ca de ce este suparata.Atunci cand vrea sa isi loveasca\taie venele inseamna ca are ceva pe suflet si asta trebuie luata mai ales ca intelegi ca tu trebui sa fii mai aproape de daca esti prietena ei cea mai buna(urasc faza cu BFF). Bafta! Si chiar sper sa se faca bine
N-au de la 7 ani gânduri din-astea. Sunt prietene de 7 ani, nu ai înțeles tu bine.
Stiu stiu. Am citit gresit. Oricum sunt copii cu bullshit in cap de mici.