Pe timp de vacanta? Mi se par foarte ok. In timpul scolii... daca esti geloasa o sa te superi pentru. ca sta cu alta fata, sau ca intreaba ceva, si tu o sa crezi ca flirteaza cu ea, sau o sa ti se pare ca nu iti acorda atentie, si asa mai departe. Ai mare grija
. Daca va despartiti vreodata o sa il vezi zilnic, si crede-ma ca o sa te doara, in special daca ai nimerit unul care dupa ce se desparte o sa il vezi cu multe alte fete, si asa mai departe. Incearca sa ai grija de tine, si gandeste-te ca dupa ce va despartiti o sa il tot vezi, desi o sa vrei sa-l uiti, nu o sa poti. Funda?
Depinde mult de voi. Problemele cele mai nasoale apar dupa ce se termina o asemenea relatie, daca se termina urat.
Heii
Nu stiu ce sa zic ![]()
Mi se par putin cam aiurea ...adica colegii, si vecinii ar trebui sa fie colegi si vecini in niciun caz un cuplu![]()
Item xxY ![]()
Pa, pa^^
Felicitari! Sper sa dureze. Iar daca nu tine mult si va veti desparti, incercati sa continuati sa fiti colegi macar.
Si eu sunt cu un coleg
, este cu mine in clasa.
Mie mi se pare normal, daca de persoana respectiva te-ai indragostit, asta este... nu conteaza de unde vine:*
stai linistita, o sa-ti auzi poate vorbe... dar nu trebuie sa le bagi in seama!
Fundaaa
?!
E foarte bine! daca va iubiti trebuia sa fiti impreuna! multe fete le stiu care sunt cu coleagii de clasa si e mult mai bine deoarece sunt mereu aproape si il cunosti mai bine decat pe alt baiat cu care te cunosti recent! intelegi ce vreau sa spun! si se apropie scoala o sa stai cu el in banca o sa fie super:X:X:X:X iubitiva mult ca meritati:*::*:* te pup pa-pa
Dar nu vezi ca cele mai multe relati sunt intre cologi pana sa plece la liceu sau la facultate aproape orce persoana a fost intr-o relatie.