| Dixiclart a întrebat:

Hey ..cum pot sa fiu rece, sau indiferenta cu prietenul meu, simt ca sunt prea "obsedata"de el si nu vreau sa profite de acest lucru.multumesc! Funda

Răspuns Apreciat de Editori
| nugasescusernameliber a răspuns:

Obsesia daca vine insotita de posesie si sufocare il poate si indeparta. Fiecare om are nevoie de intimitatea lui si un spatiu personal, pana si tu. Asta nu inseamna ca trebuie sa fi rece si indiferenta. Poti fi placuta, sustinatoare dar cu o viata personala, sa ai pasiuni, prietene, sa iesiti doar fetele la o cafea, suc, sa ai si alte preocupatii.

12 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Simplu, poti sa simti acelasi lucru dar mai faci si lucruri pentru tine, te uiti la un film, citesti ceva, si cel mai important NU-L SUNI SAU IL STRESEZI CU MESAJE toata ziua. In rest, nu vad prin ce-ai putea fi obsedata. Invata sa-ti acorzi si tie timp, si acest lucru te va face cumva mai independenta, mai rece si distanta nu vad de ce ai fi, asa e felul tau si presupun ca te iubeste pentru asta din moment ce e cu tine.
Doar considera si aplica ce-am zis mai sus si totul va fi ok.

| RAY a răspuns:

Asta ascunde frica ta interioara,lipsa de incredere, frica de dezamagire, omul nu se schimba el doar se minte, si eu eram ca tine si o data s-a saturat de mine, ai grija totul cu ratiune, stapaneste animalul irational din tine, poate fi si paranoia obsesiv compulsiva care o ai, alte obsesi numai ai?

| Violleta2022 a răspuns:

Ce ce ai vrea sa fii rece si distanta de omul pe care-l iubesti cu tot sufletul?
De ce ai vrea sa fii egoista si sa nu-i arati cat de mult il iubesti?
Pentru ce teama ca va profita de tine?
Oare nu daruim cu totul sufletul si primim cu toata inima?
De ce iti este frica sa fii fericita?
De ce induci panica si stres cand nu este cazul?
Oare te indoiesti de el, ca nu te-ar iubii?
Vorbeste cu el, dar nu-ti reprima dragostea, nu te abtine din a daruii, pentru ca este cel mai minunat lucru pe care-l poti face pentru omul iubit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu fi rece cu prietenul tau, mai bine zis fii indiferenta.
Lasa-i putin spatiu si nu te interesa de lucruri care nu ar trebui sa te preocupe despre el, ca de exemplu ce face in timpul liber cand nu vorbeste cu tine.

| NAT0 a răspuns:

Ce precaute sunteți voi, la toate vă gândiți.laughing
Ce să mai zic.
Probabil e doar o fază, nu-ți dau idei. laughing

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

E foarte greu de jucat teatru. Poti sa incerci sa raspunzi când te suna la telefon cu replica: ``sunt ocupata``. Dupa un timp poti sa raspunzi, dar sa vorbesti putin.

Răspuns utilizator avertizat
| tickey a răspuns:

Incearca sa ai si alte ocupatii, sa te gandesti la altceva, nu doar la el.

| xCeline a răspuns:

Nu stiu daca poate profita de tine ca "esti obsedata" de el, in cel mai rau caz s-ar putea sa te lase. Pana la urma care e cauza obsesiei? Iti e frica ca il pierzi? Pai sa-ti spun ceva dragoste cu forta nu se poate, daca incerci sa-l tii il lesa sau sa stai non stop pe capul lui de frica ca il pierzi fix asta se va intampla... Lasa-i spatiu simplu. Gandeste-te ca obsesia asta a ta te va face sa-l pierzi definitiv si cred ca iti vei gasi alta ocupatie daca o sa ai asta in minte. happy

| George1337 a răspuns:

Salut!
Sunt un simplu adolescent care are 17 ani, cred ca te pot ajuta.
Eu si iubita mea traim in echilibru, nu ne certam si nu ne facem avansuri sexuale cand nu primim semnalul specific, aproape ca gandim la fel, suntem sinceri si nu ne suparam indiferent de situatie, incercam sa remediem lucrurile ce au scapat de sub control. Sunt cu prietena mea intr-o relatie de 5 ani, in acesti 5 ani am fost despartiti doar de doua ori pe perioade de maxim doua zile, incercam sa fim intr-un continu echilibru ce ar trebui sa existe in majoritatea cuplurilor. Chiar daca suntem de 5 ani impreuna, nu ne-am inceput viata sexuala si nu ne-am facut avansuri exagerate si nu incurajez ca persoanele de varsta mea sa-si inceapa viata sexuala din mai multe motive.
In ceea ce priveste relatia ta, poti lua, daca vrei, exemplu din relatia mea, trebuie sa gasesti armonia perfecta, nu trebuie sa fi rece si nici prea entuziasmata cu el, el poate interpreta specific sistemului masculin, involuntar de functiile cerebrale. Pur si simplu, incearca sa dezvolti aceasta tehnica, daca nu se poate si daca simti ca nu ai posibilitatea de a face asta, inseamna ca nu este persoana preferata de sub-constient. Trebuie sa cauti o persoana potrivita, sa fiti ca exemplu Ying si Yang. Ar trebui sa va completati unul pe celalalt, asta ar trebui sa vezi inainte sa incepi printr-un pas urias viata alauri de el/ea si sa nu mai fie o cale favorabila de intoarcere si de a alege pe altcineva.
Crede-ma. Nu sunt atat de studiat in lucrurile astea, dar le-am invatat pe pielea mea si eu sunt fericit happy
Te indemn sa faci aceasta alegere, este optional.

| maxim129 a răspuns:

Gaseste-ti o ocupatie care sa te distraga.

| CosaMihaela a răspuns:

Tu ce parere ai ca poti insela soarta