Frate fi prost in alta parte nu aici, n-am nevoie de raspunsuri tampite
A, am înţeles. Ai nevoie doar de întrebări tâmpite. Mă faci prost? Păi ce creştin mai eşti tu, mă, dacă jigneşti?
MA eu am pus o intrebare serioasa tu imi raspunzi in batjocura? si sa stii ca nu is asa mare crestin
Degeaba, că eşti superstiţios nevoie-mare. Serios acum, ce vină are copilul ăla că are o pată în formă de trei? S-au născut oameni şi cu coarne şi nu s-a dovedit că sunt malefici sau diavoli.
Este doar un semn...muti copii au semne din nastere. unii fructe(am avut o prietena care avea o mura pe gat), altii numere
Auzi tu desteapto, spre informarea prostiei tale, era o intrebare pe bune asa ca taci in g.t.m. si decat sa afisezi astfel de raspunsuri nu mai afisa nimic
Si cu ce g.t.m. te alegi daca ti se raspunde? Imi place cum raspunzi altora daca toti ti-ar raspunde asa te-ai simti bine? Vreau funda.
Stiu si eu ce inseamna 3 ala desteptule oare cu ce mo putea? pai vb asa ca vad ca sunteti idioti eu intreb un lucru vine un prost si vb altceva
Intai am vazut ce-ai raspuns altora si pe urma ti-am raspuns, numai un idiot ii vede pe ceilalti toti idioti pentru ca e contaminat si e incurabil; scuza-ma ca te-am bagat in seama, dar daca nu te corijezi nu e de bine! La multi ani!
Nu fi superstitios ca nu inseamna nimic.Sa te uiti la el data viitoare sa vezi daca mai are cifra 3 intoarsa.Stai calm
Din moment ce pui intrebari de genu' : " am vazut la un copil, pe frunte, cifra 3 intoarsa. o fi un semn satanist? ", cred ca tu esti ala prost.
P.S. : ce fel de raspunsuri afisez?
E fata sau baiat? daca e fata inseamna ca semnu vine de la 3 x femeie ) (3 ori femeie)
Cine stie, cunoaste