Salut! ai ceea mai frumoasa poveste pe care am citit-o! cu siguranta esti o fata frumoasa care la vrajit pe acest baiat! fostul tau iubit te iubeste nu ca tine, te mai iubeste inca si crede-ma dupa ceea ce ai zis si tu mai ti unpic... dar faptul ca baiatul tine la tine foarte mult inseamna ca tu pentru el esti o faptura importanata! mult noroc cu baiatul
Te-as sfatui sa faci ce iti zice inima dar acum faci cum crezi ca e mai bine. fundita? plzzz
Draga Flori, te anunt cu respect ca nu am inteles nimic!
Nu ai ortografie, gramatica si nici nu stii sa te exprimi. Ai reusit sa faci o propozitie foarte lunga care nu are nici un sens.
Felicitari!
Buna
Draguta intre voi doi nu mai e nimic.Adica fostul e fost. Welcome in the future!
Dar daca te mai intalnesti cu el, nu-l bagi in seama.Astfel ii platesti cu aceeasi moneda.
Cu fratele tau, hmm e totusi din familie si merita sa vorbesti cu el(dar nu despre incidente ca acestea).
Iar pe "proastele" elea sa "don't give any..."sti tu
. Copii din ultimul timp nu mai sunt ce sunt...
De mine se luau doi tanci de 6 ani care ma faceau in toate felurile
... apoi i-am speriat si amenintat si nici nu se mai uita la mine
.
Faza cu betele n-o inteleg ![]()
Dar sper ca te-am ajutat
Pai![]()
Eu zic ca inca te palce din moment ce rade cu tine si se uita in acelasi timp la tine...etc![]()
Nu`ti pierde sperantele.inca te place
Eu sunt baiat eu stiu cum gindesc baieti
eu nu as mai tine la tine si eu am avut o prietena si am fost prima oara cu ia am tinut la ia da a doua oara am fostul cu ia numa asa sa fac sex cu ia si crede-ma asa o sa faca si el daca ai facut-o cu el nu mai ai ce pierde poati sa te impaci cu el ok
Eu cred ca iti ramane un singur lucru de facut: apuca-te de invatat limba romana!
Pai draga flori
poate ca te mai place inca si vrea sa fiti din nou impreuna pentru ca altfel nu se comporta asa cu tine![]()
Incearca sa vorbesti cu el si daca se intampla ceva "serios" il intrebi de ce se comporta asa. In ceea ce priveste raspunsul lui Nachtimoktober, cred ca are dreptate![]()
Nu te mai gandi si fii copil atat cat poti
Fata...daca intr-adevar ai 14 ani, eu zic ca ai trait in zadar pana acum. Lasa iubitii si romantele si pune mana pe o carte (si nu ma refer aici la o carte de joc) si invata sa scrii corect si sa te exprimi in limba romana.Sincer...nu vreau sa cred ca generatia ta reprezinta viitorul!