| andreea_3582 a întrebat:

Imi place mult un baiat prima data am incercat sa nu il mai plac pentru ca se dadea la toate fetele si se saruta cu una din ele de multe ori am incecat chiar daca se dadea si la mine tot nu mai voim va rog spuneti-mi ce sa fac dau funditasad

Răspuns Câştigător
| dana_7769 a răspuns:

E clar! Baiatului ii place mult sa se joace cu fetele. Sfatul meu ar fi sa il ignori, sa ti-l scoti din minte/din inima.Sincer...nu merita si nici tu nu cred ca meriti un asemenea baiat...incearca sa-l uiti happy

5 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Ingoral daca te place va deveni mai insistent si va lasa celelalte fete. desi nu va iubeste pe nici una.

| marya a răspuns:

Pff si mie mi-a placut de unul care facea asa se dadea la absolut toata lumea pana si la prietenele mele si la mine.
Si cu timpul am renuntat.Acum depinde de el daca o sa fie cu tine si o sa tina la tine nu o sa se mai dea la altele sau poate da depinde de com portamentul lui.

| meee23 a răspuns:

Lasa nu iti mai bate capul cu asta ca oricum nu ai sa te mariti cu el. daca iese ceva e Ok daca nu e si mai OK. Eu zic sa lasi lucrurile sa treaca pe langa tine pentru ca ce e sa se intample tot o sa se indeplineasca.

| krys1616 a răspuns:

Eu cred ca dupa ce mi l'ai descris pe el, e genu care vrea doar sa se distreze si nu poate sa aiba o relatie serioasa.Mai degraba spune-i pe fata sa nu se mai dea la tine pentru ca nu esti genu si incearca sa'l uitiwinking, daca el stie sa se dea la toate fetele din scoala sa ramana cu ele, adica cu nimic...
Funda?

| morgen a răspuns:

Uite daca tipul zboara din floare in floare inseamna ca ii plac jocurile, dar daca s-a dat si la tine si tu chiar il placi poti vorbi cu el daca puteti avea o reletie serioasa si daca o sa accepte e super dar ai grija si fii precauta stii tu faza cu lupu isi schimba parul dar naravul nu prea... oricum succeswinking sper sa te ajute