| elenababy a întrebat:

Luam un exemplu daca intr-o seara sunteti cu prietena/ul langa voi si fostul/a va da sms ca vrea sa va impacati ii raspundeti? Poate ca unul de genul "Sunt cu el/ea si nu mai cauta" Dar apoi daca ea/el va face las/a, nesimtit/a si va spune ca v-ati batut joc de sentimentele lui/ei pentru ca nu i-ati spus ca e gata relatia voastra ii mai raspundeti? Si continuati sa-i raspundeti la eventuale sms-uri in decursul aceleasi seri?

40 răspunsuri:
| elenababy explică (pentru Ecea):

Relatia lor a fost in urma cu vreo 2-3 luni si dupa o luna el s-a suparat pe ea ca i s-a parut ei ca el ar vorbi cu alta (el sta pe linkuri de dating) si timp de doua luni el n-a cautat-o si ea a vrut sa stie daca mai vrea sau nu sa fie cu ea neavand un raspuns clar, s-a gandit la un cont pe unul din linkuri si povestindu-i acelasi lucru ce a fost intre ei ea i-a cerut o parere cum ar reactiona daca fosta l-ar cauta. Asta e greseala ei, recunoscuta, cu toate motivele spuse si toate sentimentele ei insa nu conteaza deloc nimis se pare... Se pare ca oricum relatia era gata din punctul lui de vedere de acum2-3 luni.

| Ecea a răspuns (pentru elenababy):

Asta este.Capul sus si sa mearga inainte.Sa nu stea in loc pentru un barbat, nu merita sa suferim unii pentru altii.
Poate a avut ceva de invatat din asta, nu trebuie sa regrete nimic si nici sa sufere.Intr-o buna zi o sa isi gaseasca ceva bun.

De invata a avut multe! Nu regereta ce a fost inter ei, doar greselile facute si asta ar schimba daca ar putea. Cu suferinta e mai greu pentru ca nu are cum, iti dai seama ce e in sufletul ei desi stie ca a gresit cu acel cont sifaptul ca nu i-a recunoscut cand a intrebat-o. Asta cu "Intr-o buna zi o sa isi gaseasca ceva bun. " e mai greu, nu e egnul de fata care iese in cluburi, nu are multi amici/prieteni/cnuostiinte, la servici marea majoritate sunt femei si pe linkuri de dating nu mai vrea ca acolo l-a intalnit pe el desi nu asta e motivul ci ca sunt doar dobitoci care vor relatii discrete si nu ceva serios.

Nici eu nu sunt genul de om care ies in cluburi,acolo nu exista foarte multa lume de calitate,am un cerc foarte strans de prieteni,dar asta nu inseamna ca nu pot sa intalnesc pe cineva pe strada,sau printr-o prietena sau cine stie de unde poate sa sara iepurele.
Sa fie mai increzatoare, e inca tanara, nu este nici o graba.

O sa-i transmit happy e intr-o pasa mai proasta acum dupa tot ce s-a intamplat si faptul ca nu a avut niciodata pe cineva care sa o aprecieze o face sa fie mai dezamagita. Iti multumesc pentru raspunsuri si imi cer scuze pentru greselile de ortografie, graba strica treaba big grin

Nici o problema,nu dam nici un examen ortografic.
Nu trebuie sa imi multumesti pentru raspunsuri, a fost placerea mea.
Eventual spune-i sa isi faca un cont aici, o pot incuraja si sa o fac sa isi recapete increderea in ea.Ma pricep la psihologie si la psihologia inversa happy

Nu vrea ca i-am spus ei sa-si faca cont si sa-si spuna povestea ca i-ar fi mai usor decat mie, ea stie excat toate detaliile pe care nu cred ca le-ar spune pe un forum. Daca vrei poti sa-mi scrie mie mesaje (eu nu-ti pot trimite fiind junior decat daca-mi scrii tu primul) si ii spun ce ii transmiti si ce sa faca. Are nevoie sa aiba incredere in ea ca la acest capitol sta mai prost. Simte nevoia de a fi iubita si o inteleg, dar cand ai parte numai de dezamagiri e cam greu sa te simti increzatoare. Tare mi-e frica sa nu cada intr-o depresie, eu incerc sa o sustin, si azi am vorbit cateva ore cu ea sad

| nuaminspiratie a răspuns:

De ce sa imi stric seara si sa imi consum sms`uri pe fostul` daca sunt cu actualu si il iubesc pe actualul.

| elenababy explică (pentru nuaminspiratie):

Corect!

Ti-am trimis sa ma adaugi ca prietena aici pentru ca n-am putut sa-ti raspund la mesaj si am dat destule raspunsuri incat sa fiu senoir si sper sa reusesc in decursul zilei de azi daca nu maine sa-ti dau id-ul ei happy