În primul rând, cât timp nu există o relație serioasă acum, nu văd de ce o interesează viața ta privată!
În al doilea rând, fugi "ca dracul de tămâie" de astfel de femei, căci liniște în casă nu vei avea niciodată!
A vorbi cu o femeie pe internet e una a vă întâlni e alta, iar a face sex e cu totul altceva!
De asemenea, fiecare om, mai cei care lucrează pot avea la prieteni pe rețelele sociale, colege de muncă, eventual cliente, etc.
Dar, repet, poartă o discuție serioasă cu această femeie și spune-i că dacă vrea o relație serioasă cu tine, trebuie să aibă încredere în tine, fără gelozie și mai ales fără să te tragă la răspundere cu cine vorbești!
Nu e pe internet! între 4 ochi mi-a spus asta! deci ne cunoaștem face 2 face
Asta urmează ca să fac
Asta este și mai grav!
Ce anume este mai grav și de ce?
Este grav că stați real împreună, dar încrederea ei în tine este egală cu zero! Că este egoistă, este geloasă, este posesivă!
Încrederea ei în el este egală cu zero? Domnul a spus "de ce scriu altor femei în privat". Ce înțelegi tu de aici? Femeia respectivă n-are niciun motiv să aibă încredere în el.
Generațiile rețelelor sociale au uitat să comunice, să vorbească, să fie oameni!
Bun, vorbește și? Cu ce drept îl trage la răspundere? De ce nu a deschis un dialog civilizat? Da, e mai ușor să arunci, cu vorbe, acuze, dar să porți un dialog e greu?
L-a întrebat de ce și ce discută cu acele femei? De ce simte nevoia să vorbească cu alte femei? Pe ea s-a văzut în oglindă? Ea nu are nici o vină?
În România victima este pusă la zid și călăul e iertat și liber!
Așa și cu acest caz! Toată lumea trage în acest băiat care a fost sincer, dar de femeie nu se leagă nimeni!
Din 3 rânduri tu ai înțeles toată povestea dintre ei și ești tu atât de sigur că femeia l-a pus la colț zicându-i "de ce vorbești cu altele" fără niciun motiv sau fără să deschidă un dialog civilizat? A mai spus pe aici că e ceva mai mult decât o persoană intimă pentru el. În cazul ăsta, părerea mea este că el greșește. Îți înțeleg viziunea și face sens în cazul în care nu au nici o legătură cei doi, iar femeia face "crize" degeaba. Dar cunoscând faptul că e "mai mult decât o persoană intimă", mai bine o lasă în pace și își vede de vorbitul cu alte o grămadă de femei în liniște. Ne comportăm de parcă e normal să scrii, și accentuez aici: să scrii în privat, nu să fii respectuos și să vorbești cu lumea, că doar nu suntem speriați de oameni; să scrii altora în privat când tu ai o legătură aparte cu o femeie, poate se referă la o relație. Nu se înțelege foarte bine situația din această întrebare. Sunt curioasă ce părere ați avea dacă femeia voastră ar scrie altora în privat și a cui e vina în cazul ăsta. Simți nevoia de altele când ești implicat emoțional cu cineva? Pleacă. Este strict părerea mea.
Nu am femeie, iubită, amantă. Dar, atât timp cât este dialog, înțelegere, problemele se pot rezolva ușor!
Urlând, acuzând nu faci decât să înlături persoana iubită! Iar, dacă nu ști să îți ți gelozia în frâu nu am ce discuta!
Citește mesajele de mai devreme! răspunsul cine e, e în mesaje
Ok.
Va cunoasteti face to face dar nu spui dacă si in ce relatie esti cu ea.
La modul cum ai formulat intrebarea reiese ca poate fi oricare femeie de pe stradă.
Ce raport/relatie ai cu acea femeie? O straina, o cunostinta, o amica, o persoana intima.
Cheers
E mai mult decât o persoană intimă
Ce poate fi mai mult decat o persoana intimă?
Dacă nu ai o relație cu aceea femeie și sunteți doar niște colegi sau cunoștințe,iar ea ți-a spus că de ce îi scrii altor femei, însemnă că e posesivă și probabil vrea să afle cât mai multe lucruri despre tine, pentru că mai apoi să încerce să te controleze, e bine să te ferești de astfel de femei, dacă vrei să intri într-o relație cu ea probabil o să-ți controleze orice mișcare
Esther100 întreabă: