| DTW a întrebat:

Mai are rost sa mai incerc sa ies la întâlniri daca nu am avut vreodată relatie, 32 ani si fara experiență sexuala?
Am tot incercat sa ies cu femei dar vorbeam o zi întreagă toate bune si dupa primeam mesaje seci...
Spuneau ca au treaba dar dupa nu imi dadeau mesaj doar eu dadeam si primeam din nou mesaje seci...
Sunt demoralizat, câteodată imi vine sa termin treburile cu viata ca si singur sa rămân nu mi-ar prii, recunosc nu sunt de-ala cu BMW sau alte lucruri bogate dar am respect, înțelegere si răbdare dar din cate se pare nu contează in ziua de azi...
Deci mai are rost sau sa ma pregătesc cu singuratate?
Nu imi spuneti sa ies sa cunosc la cafea cu gasca etc.bla bla bla
Credeti-ma am facut tot posibilul sa cunosc dar nu am reușit sa leg ceva de durată si m-am saturat sa cunosc sa sper la ceva si dupa sa sufar ca nu am reușit a nu stiu cata oara...
Da recunosc ca nu vreau copii fiindcă nu ma vad sa fiu un tată mai ales cu sistemul asta infect si corupt,plus cu salariile noastre ar fi loterie si decat sa fac un copil si sa il chinui mai degrabă am decis sa nu fac...
De suparare si neînțelegere am decis sa ma mut la tara, unde am gasit cat de cat pace si liniste insa tot mai sper putin ca poate gasesc ceva...
Seara bună.

14 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Ia si impaca-te cu tine, seteaza-ti niste obiective care implica crestere, si o sa mai apara si vreo gagica. La cum pui problema tu aici, nimeni nu o sa se uite la tine...

| minrest a răspuns:

Lipsa de experienta sexuala nu este nici un impediment; vrei sa faci o relatie, nu un film pentru adulti, nu este nevoie de experienta ca sa iasa bine prima partida se sex, e nevoie ca femeia sa aiba incredere ca o sa staruiesti in relatie.
In ce priveste sansele de a gasi persoana potrivita, eu cred ca ai toate sansele; ce folos ca cineva leaga pana la 32 de ani cinci relatii serioase, si le ruineaza pe toate; mai degraba ala are putine sanse. Nu ai intalnit femeia cu care te potrivesti, deocamdata. Cat despre faptul ca nu vrei copii, asta trebuie sa discuti din timp cu orice femeie vei lega o relatie. Femeia poate sta si singura, orice om de fapt poate; in ziua de azi nu mai lucreaza barbatul la camp si femeia in casa, ca sa fie nevoie sa formeze o pereche.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru minrest):

Nu e nevoie de experienta, ca prima partida sigur iese un dezastru oricum. big grin

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Sigur ca mai are rost.
Dar din ce vad te-ai "programat" sa esuezi.
Inteleg dezamagirile. Insa daca le iei cu tine la o noua intalnire, ghici ce? Vei fi dezamagit.

Daca vrei sa reusesti, trebuie sa schimbi ceva la tine. Schimba modul in care gandesti, in care vezi viata.

In general femeile care isi doresc ceva serios vor sa-si intemeieze o familie. Le pui pe fuga daca le spui ca nu doresti copii. Lasa lucrurile sa curga. Poate in viitor vei castiga mai bine si te razgandesti.

| Miruna333 a răspuns:

3. Total eronat. Nu orice femeie se viseaza mama

| Miruna333 a răspuns:

Nu, femeile care isi doresc ceva mai mult in viata decat sa fie mame fara cariera

| Miruna333 a răspuns:

Cariera cu -2 ani in CV? Clar aia nu e cariera, ci job. Asta cu gospodinele ne-ai spart, sotii lor sunt gospodini, sau asteapta la sluga din casa?
Asta crezi ca e cel mai frumos statut? De a fi mama cuiva? Trist. Poti realiza mai multe in viata asta, copii poate face aproape toata lumea.
Asta a fost fix treaba ei big grin Nici nu am spus daca imi doresc sau nu, dar sa stii ca sunt mai multe unghiuri din care poti privi acest subiect. Nu cu generalizarea: Orice femeie viseaza sa fie mama

| Miruna333 a răspuns:

Sa presupui că o femeie care nu vrea copii nu s-a maturizat e o judecată superficială. Maturitatea nu se măsoară în scutece schimbate, ci în capacitatea de a-ți cunoaște limitele, valorile și un trăi asumat. Nu vorbeam de reangajare, ci de job-ul actual, care pentru multe nu este o cariera din moment ce renunță la el pentru ca face copil, multe ce își iau concediu, si 2 ani pentru ca este super popular in Ro, in alte tari n-ar fi văzut așa ceva, nu și-ar fi permis, nici nu se mai întorc la job, si ajung sa crească un copil pana ajunge la școală. Pa-pa împlinire pe plan profesional, bun venit pregătit prânzul copilului si atât.

In primul rând nu am înțeles de ce ai ținut nevoia sa menționezi ca acele mame sunt si,, gospodine'', oare li se ofera un premiu ceva? Suntem in 2025, acel cuvânt nu cred ca își mai are rostul. Nu toate lumea are timp de așa ceva si multora nici nu le place. N-ai înțeles aluzia cu sluga in casa. Unde exista într-o familie o,, gospodina'' cum îți place ție sa le numești, soțiorul sta degeaba si știe să-și prajeaza un ou(familia tradițională). Una e sa pregătești o masa si alta este sa fii sluga in propria casa, poate înțelegi acum.

Aici se pare ca privești partea cu munca in alb negru, nu toți colegii de muncă sunt reci, poți găsi sprijin real, nu doar obligație. Oare faci un copil ca sa nu te simți singur toată viața? Adică din egoism? Pare ca da.
Faptul ca vorbești cu atâta lipsa de interes de subiectul munca-cariera denota ca nu prea te înțelegi bine cu acest subiect si ai suferit mult, e de înțeles, insa, sa nu lăsăm experiențele personale sa ne aburească ochelarii prin care vedem lumea. Job-ul e locul unde te duci doar pentru bani si abia aștepți sa pleci acasă, iar cariera este unde te duci de drag, care te motivează, care te face sa vrei mai mult de la tine si de la viața.
Poți avea parte de,, acasă'' în multe forme.
Pentru unii, copilul e sensul vieții, pentru ca nu au alta satisfacție in viața, nu ai visuri, idealuri, hobby-uri, si de asta. Insa, pentru alții, sensul e pasiunea, libertatea sau impactul în lume. Nu trăim toți aceeași poveste și nici nu e normal să ne impunem un final fericit standard. Copiii nu garantează împlinirea la bătrânețe. E o iluzie romantică. Mulți părinți îmbătrânesc singuri sau cu relații tensionate cu propriii copii. Să-ți trăiești viața doar în ideea că,, la bătrânețe copilul mă va ține de mână'' e riscant. Sănătos e să construiești o viață care să-ți placă zi de zi, nu doar în funcție de un final imaginar.

Iarasi nu ai înțeles aluzia, sa faci un copil este foarte ușor, te duci la marginea orașului într-o casa din chirpici si găsești câte 8 pe familie. Adevarata împlinire este sa fi crescut un copil care sa facă diferența un lume, nu un adult ignorant, care poate face rău oamenilor. Iar legat de vârstă, s-a trezit lumea, întâi trebuie sa fii stabil financiar pentru a aduce un alt om pe lume si stabil emoțional. Unora nici nu li s-a dezvoltat lobul frontal si ei s-au pus pe făcut copil si măritiș.
Nu e deloc ok să comparăm o alegere personală cu infertilitatea... E un subiect foarte sensibil pentru multe persoane. Una e o decizie rațională, cealaltă, o problemă medicală. Să spui că,, regretă mai târziu'' e o presupunere care ignoră faptul că regretul există și în rândul părinților." Cred ca nu ai ascultat vreodată mărturisiri anonime ale părinților. Un lucru foare trist in viața este ca problemele întâlnite in creșterea copiilor nu sunt vorbite cu voce tare, pentru ca oamenii ar fi blamați, dar se aud, lucrurile ajung la urechile oamenilor si te minunezi, crede-mă.

Sa spui ca orice femeie visează să fie mamă e nu doar falsă, ci limitativă la cote absolute. Femeile nu sunt incubatoare cu ceas biologic. Nu, nu toate femeile au instinct matern, și nu, nu e un semn de imaturitate dacă nu vor copii. E un semn de luciditate să-ți cunoști limitele și să alegi conștient, nu să te conformezi unor clișee de,, feminitate autentică'''. A insinua că doar a fi mama te disciplinează și te maturizează e o insultă pentru orice femeie.
Să nu confundăm presiunea socială cu natura umană, dar asta este un alt subiect si mai amplu.

In concluzie, sper sa îți dai seama ca pe acest pământ sunt atâtea femei, cât si bărbați, care aleg sa nu se înmulțească. Nu oricine dorește sa fie părinte, nu tine de maturitate, tine de dorințele si aspirațiile personale. Nu trebuie sa înțelegi totul, ci sa accepți.

| EliLeli a răspuns:

Păi este felul tau de-a fi, nu BMW-ul. Nici eu nu as ieși cu tine având în vedere ce idei ai.

| Solane a răspuns:

Daca vrei experienta sexuala, du-te la "profesioniste". Dar sa nu crezi ca femeile normale vor sex de la prima intalnire. Fa-ti nevoile cu una care face doar asa ceva si in timp, cu rabdare, gasesti femeia alaturi de care sa traiesti.
Ciudat, multi barbati trag de timp sa se insoare cat mai tarziu, iar tu crezi ca e timpul pierdut. Nu e pierdut nimic. Ai toata viata inainte.

| Batmanel a răspuns:

Daca nu vrei sa fii tata, nu vad rostul si nu recomand sa mai cauti. Nu fa greseala de a nenorocii pe altcineva din cauza intereselor proprii. Rar tare sa gasesti pe cineva cu aceleasi asteptari de la viata.
Ca si om cu experienta, noi astia care cautam liniste si pace ranim pe orice fata oricat de cuminte si linistita e la randul ei; candva tot viseaza la calatorii sau reusite in viata sau familie mare, lucruri care tocmai, iti rapesc din timp liber si pace/ liniste.
Deasemenea poti sa mai schimbi din locurile unde cauti partenera.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Batmanel):

Cu experienta in a fi psihopat sau ce? Pai daca sunt cu cineva VREAU sa petrec timp cu persoana aia, sa ne plimbam, sa facem chestii, sa descoperim locuri si experiente noi. Cit de deplasat sa fii sa zici ca a fi cu cineva si a face chestii impreuna iti rapesc din timp liber si pace/liniste?

| Batmanel a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Nu toata lumea e pe invers ca tine, sa nu uiti sa participi la parada pride organizata de Nicusor in vara.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Batmanel):

Amuzant, dar de unde ai tras concluzia asta? Iar ND a iesit din USR tocmai fiindca nu a fost de acord cu directia abordata de partid in referendumul ala infect (sponsorizat de rusi in mod indirect, in caz ca nu stiai cine e in spatele coalitiei pentru familie).