Bineînțeles că există. Femeile sunt cele care ne înfrumusețează viața. Cele care ne mângâie, care au mereu o vorba buna, care ne oferă liniște, care au grijă de noi și copiii noștri. Viața fara ele nu ar avea nici un sens. Sunt ființe diferite de noi, bărbații. Nu au aceleași hobby-uri, dorințe, ocupații. Au nevoie sa se simtă iubite (zilnic), importante, apreciate, frumoase, atrăgătoare, ocrotite și mangaiate. Nu poți să pui o femeie doar la cratiță, făcut curat și îngrijit copii, că tu îți crești burta in fața Xbox-ului sau PS-ului că "vai Doamne, ești în meci la FIFA 2025". Bărbatul e mai porc (natural vorbind). Un bărbat nu are treabă sa doarmai pe pamantul gol. Merge la pescuit, unii poarta aceleași haine cu zilele până put. Femeia este mai fina, delicata. Se înconjoară de lucruri frumoase încă din copilărie, in timp ce băieții se joacă în praf, pe șantiere etc. Așa cum sunt uscături printre bărbați, sunt și printre femei. Deci e buna întrebarea.Sunt destule oportuniste, ratate și semi-docte care se alipesc unui bogătan sa ii sufle averea când moare. Dar în principiu, femeia trebuie tratata cavalerește, nu cum vedem în mass-media din zilele noastre, femei bătute și mai rau, Doamne ferește omorâte de neterminați ordinari care nu merita nimic. Tratează pe fiecare persoana așa cum îți dorești și tu să fii tratat. Nu îți fie rușine să spui NU, nu îți fie rușine să îți ceri scuze. Fii deschis și om cu "O" mare. Femeile și orice alt om apreciază asta. Multa bafta.
Nu știu cine sunteți, dar vă doresc să aveți parte numai de sănătate, bogăție, viață bună și de vise împlinite în viața asta! Persoană cu o gândire asemănătoare, rar am mai întâlnit personal în ziua de azi! Ați punctat foarte bine, intenția rea nu ține cont de gen, etnie, religie etc., important e să rămâi loial și cu suflet curat încontinuare! La un moment dat toate se așează în viață! Dumnezeu să vă binecuânteze!
Îți mulțumesc frumos pentru aprecieri paletedestele23, dar nu mi se pare că am scris nimic ieșit din comun. Consider inacceptabil sa te porți urat cu o femeie (in afara de faptul că ea ar fi killer profesionist și vrea să îți termine familia -> vorbind în termeni de script pentru filme)
. Să știi că există mulți bărbați iubitori, atenți și loiali. Bărbați care au doua joburi, dar spala haine și le calcă, gătesc mereu și au grijă de copii. Fac teme cu copiii, activități, rad, organizează seară de film pentru toți cu popcorn etc. Planifica vacante și conduc toată familia la destinație. Sunt multi oameni frumoși în lumea aceasta, dar există și mulți care au uitat să își mai dedice din timp altora, care, daca vrei, s-au pierdut pe drum. Apreciez foarte mult egalitatea și mereu am susținut femeia în dezvoltarea profesionala și personală. Dar în același timp consider (știu că este învechit) ca bărbatul sa fie stâlp in casă. Daca sunt probleme, și femeia nu poate să lucreze, sau apar cheltuieli neprevăzute și ieșite din comun, bărbatul ar trebui sa rezolve situația. Așa gândesc eu cel puțin. Acum sa vezi ce mă vor înjura colegii
La FIFA cu noi
Mai tipule, nu știu cum e posibil să răspunzi mereu in locul meu. Mersi oricum, că m-ai scutit de efort.
PS: Felicitări pentru modul tau de gândire, onest, clar, la obiect, fara frunzareli și fără false interpretari. Exprimi un echilibru mental remarcabil, păcat ca-s prea putini cu asemenea viziune și înțelegere a vieții.
Cheers
Cred ca da, mai ales in comunitatile crestine. Chiar daca si acolo e plin de adulter; nu toti sunt 'defecti'.
Exemplele negative ies in fata pentru ca... fac cunostinta cu mai multe persoane. O femeie usoara poate dezamagi cateva zeci de barbati. La fel si un fustangiu.
O persoana loiala e stiuta doar de familie si eventual de cativa apropiati; de aia pare ca "nu exista", nu facem cunostinta cu ele.
Generalizarea și superficialitatea nu ajută.
Există miliarde de oameni pe terra, cu miliarde de principii, deci întrebarea se poate traduce în "mi-am pierdut speranța pentru că unele fete/femei nu sunt loiale". Asta e ca și cum sapi într-o mină și te dai bătut după 10 metri doar pentru că încă nu ai găsit diamante.
Nu. Toate sunt disperate dupa cersit atentie de la barbati, indiferent de varsta, indiferent ca sunt maritate sau nu cum vad unul care arata bine cauta sa se frece cu el.
Sta cu tine cat timp produci multi bani, chiar daca te inseala se va intoarce la tine, daca stai prost la capitolul bani, ia plodul si dispare dupa un timp.
Astea sunt spuse din experiente personale nu de pe google.
Îmi pare rău pentru experiența ta, amice. Dar nu toate ne încadrăm descrierii tale. Eu sunt loială soțului meu inclusiv din punct de vedere sexual. Și nu sunt ahtiată după banii lui. Eu sunt pe principiul ca amândoi să muncim și să strângem împreună.
Nu sunt toate femeile ca cele care te-au dezamăgit pe tine.
Felicitari, o sa-ti dau un premiu cu coronita!
Da! Soțul meu și frații mei.
Good for you
Cu tine trebuie sa facem un grătar bun la iarba verde, eventual și un peste la grătar. Miam-mi-am
Sunt puțin antisocial bro, s-ar putea voi sa ajungeți pe grătar în final puși
Mersi de invitație oricum
Pe Gabi trebuie sa îl invitați el e un băiat bun și cu haz, eu sunt un tip malefic
Pai ce treaba are una cu alta? poate omu sta prost la capitolul lovele si de aia nu gaseste una care sa ii fie loiala.
Femeia e loiala banului, chiar daca te inseala cat timp ai lovea pe tine tot la tine se intoarce.
Există femei fete loiale cu Adevărat, și ele vor își doresc cu toată inima lor și sufletul lor un Băiat Bărbat serios în viața lor săle trateze frumos așa cum merită o femeie și o fată.
Man voi încurajați prostiia mult mult prea mult! Și să vă spune și de ce!
Vă luați după toți debili frustrații mintali! Obsedați sexuali care văd femeie fetel doar ca niște obiecte sexuale! După vă manipulează, și vă bagă nu rahaturi prostii inumane dezumanizate în cap! despre femeie și fete în mintea voastră despre ele!
De unde dracul aveți voi habar? Ce simte o fată o femei în inima ei cu Adevărat fără să știți? Dece veniți cu întrebările astea de frustrații debili mintali! Dece vreți să Prindă oamenii ură între ei? Lăsați oamenii să fie fericiți cu Adevărat așa cum vrea inima și sufletul lor, nu mai băgați ură dușmănie dezbinare între oamenii! Terminați cu întrebările astea bolnav!