| Ianuss a întrebat:

Mai exista fete/femei loiale in 2025?

Răspuns Câştigător
| AsgaardSephiroth a răspuns:

Bineînțeles că există. Femeile sunt cele care ne înfrumusețează viața. Cele care ne mângâie, care au mereu o vorba buna, care ne oferă liniște, care au grijă de noi și copiii noștri. Viața fara ele nu ar avea nici un sens. Sunt ființe diferite de noi, bărbații. Nu au aceleași hobby-uri, dorințe, ocupații. Au nevoie sa se simtă iubite (zilnic), importante, apreciate, frumoase, atrăgătoare, ocrotite și mangaiate. Nu poți să pui o femeie doar la cratiță, făcut curat și îngrijit copii, că tu îți crești burta in fața Xbox-ului sau PS-ului că "vai Doamne, ești în meci la FIFA 2025". Bărbatul e mai porc (natural vorbind). Un bărbat nu are treabă sa doarmai pe pamantul gol. Merge la pescuit, unii poarta aceleași haine cu zilele până put. Femeia este mai fina, delicata. Se înconjoară de lucruri frumoase încă din copilărie, in timp ce băieții se joacă în praf, pe șantiere etc. Așa cum sunt uscături printre bărbați, sunt și printre femei. Deci e buna întrebarea.Sunt destule oportuniste, ratate și semi-docte care se alipesc unui bogătan sa ii sufle averea când moare. Dar în principiu, femeia trebuie tratata cavalerește, nu cum vedem în mass-media din zilele noastre, femei bătute și mai rau, Doamne ferește omorâte de neterminați ordinari care nu merita nimic. Tratează pe fiecare persoana așa cum îți dorești și tu să fii tratat. Nu îți fie rușine să spui NU, nu îți fie rușine să îți ceri scuze. Fii deschis și om cu "O" mare. Femeile și orice alt om apreciază asta. Multa bafta.

4 răspunsuri:
| 9PM a răspuns:

Nu prea, poate in basme.

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru 9PM):

laughing Cu tine trebuie sa facem un grătar bun la iarba verde, eventual și un peste la grătar. Miam-mi-am

| paletedestele23 a răspuns (pentru AsgaardSephiroth):

Nu știu cine sunteți, dar vă doresc să aveți parte numai de sănătate, bogăție, viață bună și de vise împlinite în viața asta! Persoană cu o gândire asemănătoare, rar am mai întâlnit personal în ziua de azi! Ați punctat foarte bine, intenția rea nu ține cont de gen, etnie, religie etc., important e să rămâi loial și cu suflet curat încontinuare! La un moment dat toate se așează în viață! Dumnezeu să vă binecuânteze!

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru paletedestele23):

Îți mulțumesc frumos pentru aprecieri paletedestele23, dar nu mi se pare că am scris nimic ieșit din comun. Consider inacceptabil sa te porți urat cu o femeie (in afara de faptul că ea ar fi killer profesionist și vrea să îți termine familia -> vorbind în termeni de script pentru filme) big grin. Să știi că există mulți bărbați iubitori, atenți și loiali. Bărbați care au doua joburi, dar spala haine și le calcă, gătesc mereu și au grijă de copii. Fac teme cu copiii, activități, rad, organizează seară de film pentru toți cu popcorn etc. Planifica vacante și conduc toată familia la destinație. Sunt multi oameni frumoși în lumea aceasta, dar există și mulți care au uitat să își mai dedice din timp altora, care, daca vrei, s-au pierdut pe drum. Apreciez foarte mult egalitatea și mereu am susținut femeia în dezvoltarea profesionala și personală. Dar în același timp consider (știu că este învechit) ca bărbatul sa fie stâlp in casă. Daca sunt probleme, și femeia nu poate să lucreze, sau apar cheltuieli neprevăzute și ieșite din comun, bărbatul ar trebui sa rezolve situația. Așa gândesc eu cel puțin. Acum sa vezi ce mă vor înjura colegii laughing La FIFA cu noi laughing