Iubitul asta al tău e cumva dintr-o țară arabă? Ai scris un nume arab mai sus.
Daca răspunsul este Da, cel mai bine ar fi să-ți cauți alt iubit, din aceeași cultura ca și tine (european, creștin).
Ascultă te rog sfatul meu și încheie telenovela asta online, pentru că nu duce la nimic bun.
Te vrea pe tine? Nu, el vrea pașaport european.
E grea iertarea si recastigarea increderii pierdute.
Dragostea la distanta este de asemenea grea.
Sfatul meu: gaseste-ti un prieten cu care va puteti intalni personal si aveti mare grija la pastrarea increderii!
Deși tu fiind în două relații în același timp vorbești de încredere? Ce încredere să aibă tipul ăla in tine? Și uite așa ne pierdem încrederea în voi și vă vedem că obiecte sexuala, dacă îl iubeai cu adevărat nu vorbeai cu altul, eu nu judec pe nimeni dar chestii de genul le urăsc personal
Eu la început nu il voiam pentru ca era o relație online! Si ii spuneam mereu, Iar cu celelalt nu eram in nici o relație, doar am vorbit putin la început si i-am dat block...dar l-am deblocat doar din gelozie....sa ii spun să ieșim, dar nu am ieșit niceeri.
Eu mereu îi spuneam să renunțăm la această relație online, pentru ca nu duce nicăieri, dar el nu era de acord, el ma voia pe mine, si încă, cred. este o relație cu o distanță destul de mare, in alt țară...dar, știu tot nu e motiv să rănești pe nimeni!
El e mai sărac si nu are banii, dar nici eu nu am, și de aia am fost la cursuri de italiană să învăț italiană sa am job, dar ma simt de parca eu o sa muncesc mereu singură pentru relația asta toata viata,si am zis că am nevoie de ajutor dar el a zis ca fiind sarac si departe,nu poate,nu știu pe cine sa salvez mai întâi pe mine sau pe el! Imi doream ca viata mea sa fie altfel sa am un băiat lângă mine la bine si la greu,dar el online si eu muncind mereu singură ( si cu răzbunări pe mine câteodată) de aia am inceput sa cunosc alt băiat,dar am vorbit foarte puțin cu el, el avea banii, era ok, dar tot nu ma atragea! Sincer, nu il placeam ......il prefer pe cel sărac! De accea l-am lasat pe celălalt sa mă aștepte până seara la date fără sa imi pese.
Spune-mi te rog unde am greșit?! Ca vreau sa repar... dacă mai e de reparat cu băiatul ăla de la distanță.
Iubitul asta al tău e cumva dintr-o țară arabă? Ai scris un nume arab mai sus.
Daca răspunsul este Da, cel mai bine ar fi să-ți cauți alt iubit, din aceeași cultura ca și tine (european, creștin).
Ascultă te rog sfatul meu și încheie telenovela asta online, pentru că nu duce la nimic bun.
Te vrea pe tine? Nu, el vrea pașaport european.
Chiar dacă vă împăcați, relația asta nu are viitor.
Mai bine vă despărțiți amici.
Când este să sfătuiesc pe cineva în privința relațiilor, eu îi sfătuiesc ca mai întâi ei să-și facă o relație cu Dumnezeu. Pentru că doar privind prin ochii lui Dumnezeu, oamenii vor fi în stare să vadă adevărata față a lucrurilor. Doar atunci ei vor ști în ce fel de relație să intre, dar și dacă aceea în care sunt este spre binele lor, adică după voia lui Dumnezeu.
Pentru că oamenii nu se consultă cu Dumnezeu în privința relațiilor, de aceea lumea este plină de suferință, unde familiile se destramă chiar și fără să țină cont de proprii lor copii.
Trebuie să asculte tot omul: cu fiecare eșec în dragoste, inima slăbește în capacitatea ei de a iubi. Relație după relație, se ajunge poate într-o zi la starea civilă, unde el sau ea va dori să-și iubească partenerul de viață și vor vedea că nu se va mai putea. Se ajunge la "impotență" și "frigiditate" chiar și în ce privesc sentimentele, dragostea. Vrei să iubești, dar te trezești fără putere, te trezești că nu mai poți. Dumnezeu dorește să ne scutească de o astfel de suferință și de eșecurile ce rezultă din despărțiri. A fi deci în relație cu Dumnezeu, este vital pentru viața noastră de dragoste. O relație autentică cu Dumnezeu o vei putea dobândi în biserica adventistă de ziua a șaptea.
El e mai sărac si nu are banii, dar nici eu nu am, și de aia am fost la cursuri de italiană să învăț italiană sa am job, dar ma simt de parca eu o sa muncesc mereu singură pentru relația asta toată viata,si am zis că am nevoie de ajutor dar el a zis ca fiind sarac si departe,nu poate,nu știu pe cine sa salvez mai întâi pe mine sau pe el! Imi doream ca viata mea sa fie altfel sa am un băiat lângă mine la bine si la greu, dar el online si eu muncind mereu singură ( si cu răzbunări pe mine câteodată) de aia am inceput sa cunosc alt băiat, dar am vorbit foarte puțin cu el, el avea banii, era ok ca aspect, dar tot nu ma atragea! Sincer, nu il placeam ......il prefer pe cel sărac! De accea l-am lasat pe celălalt sa mă aștepte până seara la date fără sa imi pese....si cred ca din răzbunare a dat mesaj la băiatul meu si la mințit ca am făcut lucuri intime! Ceea ce este fals! Pentru că sunt virgină.
Spune-mi te rog unde am greșit?! MA SIMT CEA MAI ORIBILĂ, URÂTĂ PERSONA DIN LUME.
Care relație? Din ce povestești tu acolo, nu ai avut nicio relație cu nimeni. Doar niște telenovele online.
El este rănită, si zice mereu ca vrea să moară... mă simt foarte vinovată!
Câtă dramoletă pentru niste discuții on-line!
Adică al doilea, cu care te-ai conversat 3 zile, l-a contactat pe primul și i-a spus minciuni? Păi cum se știau ei Între ei?
Tu ai istoricul discuțiilor, faci printscreen și trimiți "iubitului" și rezolvi neînțelegerea!
Eu cred că ne testezi pe noi, cât ne implicăm în telenovela asta cu iz turcesc!
Asta ma intreb si eu de unde stie baiatul de cateva zile ca vorbeam cu el, probabil pentru că el era singurul băiat din prietenii mei...( In sfârșit cineva care mă înțelege)
Nu, este o incredere acoperita cu frunze, unde in spatele lor se afla o arma ce te priveste, odata ce pierzi increderea niciodata nu se recupereaza si in locul ei va scoate orice are impotriva ta.
Https://www.tpu.ro/......ternet-ne/
Ți-am mai răspuns parcă întrebării!
" Uneori mă respinge rau, alteori spune că mă iubește, si nu ma mai respecta. "
" Unde dragoste nu e! Nimic nu e! "... Unde RESPECT NU E, ABSOLUT NIMIC NU E!
PUNCT!
Apoi, ai mai menționat că iubitul e arab! Ai dat bine funda aia!
Sau vrei să trăiești toată viața într-un harem?!
Pakistan...
Dar el a fost in Italia, si are si rude in Italia.