anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mai vreau si alte pareri in legatura cu aceasta intrebare. V-ar placea sau v-ati uita la un baiat, care este pensat, frezat, imbracat la moda, dragut, inaltime 1.72, kg 60, dar tot ce il strica sunt niste pete rosii ramase de la acnee, cateva, va dati seama ca m-am referit la mine., poate o sa spuneti ca nu conteaza fizicul atat de mult si sufletul, dar in general, orice persoana se uita la aspect dupa la restul, deci, fetele. un raspuns?

50 răspunsuri:
| DonMecanico a răspuns (pentru anss23):

Aham happy.

| VasilicaDarkKnight a răspuns (pentru DonMecanico):

Tu cam curios este.

| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns:

Nu cred ca fizicul e totul ci mai important e sufletul. Pentru mine nu ar conta acele mici pete. caci degeaba este frumos daca este rau la inima si nu stie sa se comporte cu fetele

| DonMecanico a răspuns (pentru VasilicaDarkKnight):

Asa este, spui tu la baiatul asta raspunsul magic?;; )

| mona a răspuns:

Pe mine nu m-ar deranja niste pete si in concluzie cred ca toti avem cate un defect care facem orice sa-l ascundem cat mai bine

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns:

Vezi ca tu il supareste pe Lady Vasilica.

| moneantonella a răspuns:

Tu iti pui intrebarea:cu cine ies in oras cu fizicul sau sufletul? intr-adevar fizicul conteaza atunci dar apoi iti pui intrebarea cu cine o sa fiu intro relatie o sa vorbesc deschis cu personalitatea sau aspectul daca il placi place-l asa cum e nu il schimba pentru un moft de a tau scuze de comentariile aspre dar asta e adevarul funda?

| VasilicaDarkKnight a răspuns (pentru wtxwhdxifdjebdd):

Da, eu este supy. sad

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns (pentru VasilicaDarkKnight):

Lady=doamna.
Este un compliment

Imi raspunzi la intrebare?big grin

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns:

Cel putin ai spus acum.

| DonMecanico a răspuns:

Da, de unde esti happy, din buc?

| Kristina_3133 a răspuns:

Nu m-ar deranjat absolut deloc. Nimeni nu e perfect. :*

| PS3 a răspuns (pentru Indestructible):

A fost buna faza. felicitari!

| Pufoshenia a răspuns:

Buna.La inceput ma uit la infatisare dar dupa ce incep sa cunosc acel baiat nu imi mai pasa fizicul.Nimeni nu e perfect mai avem si noi defectele noastre.Pa,pa

Nu. thinking

Ok draga

Bine pufuletz.batting eyelashes

Te puuup dulce :*

| josephmic a răspuns:

Daca te deranjeaza petele i-ati si tu cev a pentru fata, sapunul cu glicerina e foarte bun, la farmacie si costa vreo 7 lei...lasa pielea fina la atingere si curatata ..am folosit si eubig grin