Mama ta trebuie internata la o sectie de dezalcolizare, fiindca nici un psiholog sau psihiatru nu o poate ajuta, daca nu scapa intai de dependenta de alcool. Trebuie sa vrea ea sa se lase de alcool.
Cu trimitere de la medicul de familie nu e nevoie de bani.
Problema însă e alta: merge degeaba la medic dacă înainte de asta nu realizează ea singură că are o problemă și să dorească să o rezolve. Asta e provocarea adevărată.
Eu cand o vad asa, de obicei cand imi vad parintii ca sufera sau sunt bolnavi, sufar mult si aleg alcoolul si orice lucru care distruge un om. In seara asta tot ce vreau este sa o vad ca doarme linistita, sa ma duc sa imi iau o sticla de coniac si sa beau toata noaptea pana cand adorm in picioare... nici eu nu sunt foarte sanatos cu capul. Cum spuneam, scriu atat de mult si ofer anumite informatii care nu-si au rostul, o fac ca sa ma calmez
As dori sa adaug ca mama are 55 de ani, nu exista vreo posibilitate sa iasa la pensie, ea ar primi pensie din Italia ca are ani de munca acolo, doctorul ei de familie este in Italia, are buletin de Italia si asigurare medicala tot in Italia