Nu se poate stabili cu certitudine. Stabilirea cu certitudine a zilei este dificila si se face numai daca varsta biometrica se suprapune perfect peste cea cronologica. In cazul acestei sarcini, este imposibil de spus exact cand s-a produs conceptia, cel mai probabil mai aproape de 18 sapptamani si 3 zile decat de 19 saptamani
Daaa.ti-am vizitat postarile, esti baiat si nu esti sigur de paternitate.hells mai in gluma mai in serios, nici unul nu santem 100%siguri ca odrasla e a noastra,sau ca nu a fost schimbata in spital,din greseala,din rautate, sau la misto asa, ca sa se joace un prost de-a doamne-doamne si sa schimbe destine.practic nu e posibil dar erare humanum est.in cazul tau,tu nu esti sigur de relatia cu ea,de copil nici atat.ce sa spun? minciuna si neseriozitatea se practica la greu in ziua de azi, e bun un test de paternitate, fiindca daca o sa va casatoriti nu va puteti construi o viata pe nesiguranta si neincredere.
Nup prietene mai grav este k o sa se nasca un colil care va fi crescut de un singur parinte
femeia a recunoscut k m-a inselat insa merge pana in panzele albe k este copilul meu si chiar dc eu nu voi mai fi cu ea ea il va pastra. eu voi fi sigur k imi apartine doar atunci cand voi face testul de paternitate insa pana atunci incerc sa ma conving de situatie.