| hells a întrebat:

Medicina a avansat iar acum medici iti spun mai cu precizie ziua in care ai conceput fatul, eu nu stiu cum se calculeaza si vreau sa aflu ziua contactului sexual, ziua in care a fost conceput fatul.
Astazi 06.10.2011 doctorii i-au spus ca biometric are 19 saptamana iar cronologic 18 saptamana si 3 zile, ...care este ziua conceptiei fatului ca am gasit pe net zeci de variante diferite.

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu se poate stabili cu certitudine. Stabilirea cu certitudine a zilei este dificila si se face numai daca varsta biometrica se suprapune perfect peste cea cronologica. In cazul acestei sarcini, este imposibil de spus exact cand s-a produs conceptia, cel mai probabil mai aproape de 18 sapptamani si 3 zile decat de 19 saptamani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care-i problema? nu esti sigura care-i tatal? ar trebui sa stii fara calcule.altminteri de ce ai vrea sa stii care e ziua si ora si minutul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaa.ti-am vizitat postarile, esti baiat si nu esti sigur de paternitate.hells mai in gluma mai in serios, nici unul nu santem 100%siguri ca odrasla e a noastra,sau ca nu a fost schimbata in spital,din greseala,din rautate, sau la misto asa, ca sa se joace un prost de-a doamne-doamne si sa schimbe destine.practic nu e posibil dar erare humanum est.in cazul tau,tu nu esti sigur de relatia cu ea,de copil nici atat.ce sa spun? minciuna si neseriozitatea se practica la greu in ziua de azi, e bun un test de paternitate, fiindca daca o sa va casatoriti nu va puteti construi o viata pe nesiguranta si neincredere.

| hells explică (pentru anonim_4396):

Nup prietene mai grav este k o sa se nasca un colil care va fi crescut de un singur parintesad femeia a recunoscut k m-a inselat insa merge pana in panzele albe k este copilul meu si chiar dc eu nu voi mai fi cu ea ea il va pastra. eu voi fi sigur k imi apartine doar atunci cand voi face testul de paternitate insa pana atunci incerc sa ma conving de situatie.