| Adeniy a întrebat:

Nu ma inteleg deloc cu mama mea. Crede că e perfecta, ca tot ce face e bine, ca ea nu greseste. Parca a uitat ca si ea a fost cândva tânără. Imi vine sa plec de acasă. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| smil3y2002 a răspuns:

Orice parere ai despre sa nu uiti niciodata ca nu iti vrea decat binele. Toti am trecut prin astea. Trebuie doar sa ai rabdare cu parintii. Fiecare are un mod divers de a te invata ce e bine si ce nu. Plecarea ta de acasa nu e cea mai buna solutie.
Cand va veni momentul sa pleci si vei da de greutati ( chirie, facturi etc.) abia atunci o sa iti dai seama ce mult conta pentru tine.

10 răspunsuri:
| Razvan1807138078340 a răspuns:

Mama era cat pe ce sa sune politia cand m-am dus pana la bunica acasa in vizita care sta la 30 de metri de noi si facea ca toti dracii si am 15 ani, iar tu te gandesti sa pleci de acasa

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pleca draga de acasa, cauta ti de munca, cauta ti casa, plateste chirie, utilitati samd daca acasa nu iti este bine

| neutrino a răspuns:

Stai acasa, nu face prostia de a pleca, pentru ca tot acasa te vei intoarce. Nu uita ca mama ta te iubeste, chiar daca uneori greseste si ea.

| Holiday a răspuns:

Nu poti pleca de acasa, decat daca ai 18 ani, altfel te poate aduce inapoi cu politia daca vrea, dar ar fi bine sa ai o discute cu ea in care sa-i explici ca desi stii ca te iubeste si iti vrea binele, unele lucruri pe care ea le vrea de la tine pur si simplu nu ti se potrivesc.
Ii poti chiar spune ca daca lucrurile continua asa la 18 ani intentionezi sa pleci...e un mic santaj, dar s-ar putea sa aiba efect...

| fuzzer a răspuns:

Plecati ma toate, la ce mai stati?

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut
Îmi pare rău că treci prin aşa sentimente şi experienţă. Sper că următoarele informaţii îţi vor fi utile.

http://wol.jw.org/ro/wol/d/r34/lp-m/1102011184
capitolul 1 şi 2.
http://www.jw.org/ro/invataturi-biblice/familie/adolescenti/
în partea dreaptă şa secţiunea "familie".
Cele bune.

| Elena9328 a răspuns:

Sa o asculti! Alti isi doresc o mama si nu au parte de ea!

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit, mai ales ca mentionezi in intrebarea ta problemele financiare.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| Anonima240 a răspuns:

Si eu trec exact prin aceiasi situatie.Eu una incer sa mai suport asta pana la 18 ani dupa care plec definitiv. Acum nu e varsta la care sa iti poti permite sa pleci in lume pentru ca nu ai unde sa stai, nu ai serviciu si ce pana mea faci? Stai pe strada? Eu una ma duc pe ascuns la psiholog. Le cer bani cica sa ies afara cu prietenii si de fapt ma duc sa imi platesc sedintele care oricum sunt mai ieftine decat trebuia pentru ca i-am spus ca vin pe ascuns. Ideea e sa gasest si pe cineva tanar ca sa te poata intelege mai bine.

| DenyMary1011 a răspuns:

Aceeasi problema o am si eu cu mama...de fiecare data cand eu gresesc, mama incepe sa se supere pe mine pentru fiecare greseala pe care o fac.Dar hei, asa sunt toate mamele! Eu nu cred ca mama ta face totul perfect...toata lumea greseste! Ea iti spune ca face totul cum trebuie doar ca sa o iei ca exemplu si sa nu faci aceleasi greseli ca si ea.