| Sara2 a întrebat:

Nu o mai suport pe mama, ma face mereu curva panarama, ca vrea ea sa imi aleaga iubitu si eu nu vreau, nu-mi place ce vrea ea, nu am sentimente, nu vine nimic din interior, a zis ca nu mai exista iubire s-o dau naibii de iubire, ce ma fac? eu iubesc pe altcineva, a zis ca daca stau cu acel baiat pot sa imi iau bagaju si nu ma mai cunoaste

16 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Eu in locul tau m-as gandi acum sa invat o meserie si sa merg undeva unde pot sa traiesc singur cu meseria asta (de ex. coafeza sau masoare, Italia sau Ungara, etc.). Si acolo nu-mi va putea dicta mama cu cine si cum si cu ce.
Si cred ca si prietenul tau ar fi de acord, sa incercati sa va faceti o casa unde se poate traii. thinking

| monique a răspuns:

Depinde daca merita baiatul sau nu. Tu alegi, dar gandeste-te bine inainte sa iei o decizie. Esti doar un sufletel in cautare de iubire adevarata, indiferent de unde si de la cine vine ea. Daca baiatul chiar o ofera, merita sa lupti. Daca ai indoieli in privinta lui, nu pleca de acasa, dar nici nu o lasa pe mama sa te manipuleze.In schimb incearca sa devii independenta. Cauta-ti un job, si eventual o garsoniera.

Răspuns utilizator avertizat
| Jadis a răspuns:

Pai mama ta stie ca baietii din ziua de azi sor schimbat mult si multi se gandesc numai la sex. Poate mama ta nu vrea sa ajungi ca alte fete si de aia considera ca e mai bine pentru tine sa iti aleaga ea prietenul cel mai potrivit. Asta e felul mamei tale: sa faci ce zice ea. Poate nu-i convine ce faci tu si nu vrea sa devii o curva. Incearca sa vorbesti cu ea si sa-i spui ce simti si sa-i spui ca o iubesti si ca te deranjeaza foarte mult ceea ce face mama ta. Nu-i asculta pe altii si nu -ti fa bagajele si sa pleci. Daca pleci o sa ai o viata pe cont propriu si apoi vei regreta ca ai plecat si daca o sa vrei sa te intorci mama ta nu te va mai primii (se intampla si in filmetongue). Sper ca ti-am fost de ajutor. Bafta happy

| 80Cris a răspuns:

Ia-ti bagajul si pleaca! Ce te mai retine? Dragostea si compasiunea pentru ea? Mama ta din cate vad e dusa rau, e inadmisibil sa te faca curva si panarama, ce-ar trebui sau cum ar fi multumita : ori sa te casatoresti cu unu batran si bogat ori sa te calugaresti?! Pai pana la urma sa se decida, vrea banii( daca tot zice ca iubire nu exista ) sau vrea sa fii o sfanta?! Vrea oare sa nu o duci greu si nu se stie exprima altfel decat interzicandu-ti ce vrei tu si incercand sa-ti impuna dorintele ei? Lupta cu ea daca ai pentru ce, lupta de fapt pentru viata ta, pentru independenta ta. Ai sanse sa reusesti!

| gabitza_6878 a răspuns:

@Lexa.presupun ca 24 de ani
@rochie_alba in locul tau eu imi luam bagajul si plecamwinking
eu mi l-as lua de acum dar sunt minora laughing

| zinsi a răspuns:

Nero... e dor o poza, nu mai judeca atata
si daca e adevarat ce scrie ea nici o mama nu ar trebui sa-si trateze fiica in felul acela
si eu cred ca are dreptul sa-si aleaga un iubit si nu sa il aleaga maiksa

| Nero_1949 a răspuns:

Auzi lexa? iti faci o idee despre ea daca vezi si restul intrebarilorlaughing, ea zice cai timida, asa timida ca si poza ei laughing)... chiar ca esti pana`

| Nero_1949 a răspuns:

Hai ca te iert, dar totusi, nu ti se pare ca in toate intrebarile tale incerci sa ne spui de viata ta intima si ca ai prieten si ce vreti voi sa faceti. legat de ce zivi tu aici cu mama ta... cred ca ati putea ambele de comun acord sa mergeti la un psiholog sa va explice, adica sa ii explice mamei tale, ca nu are un comportament normal cu tine, si ca tu ai dreptul sa iti alegi prietenul. asta ar fi foarte intelept, daca mama ta nu devine irascibila cand aude de aceasta propunere, sau cauti un psiholog care sta in jurul tau, ii platesti un taxi pana la tine, si vine la domiciliu, iar mamei ii spui ca va veni o prietena sa va povesteasca ceva... Iti doresc spor, si sa imi trimiti un mesaj pe privat, legat de decizia ta, si daca a mers daca ai incercat. pupici

| Akid a răspuns:

Nu mai zii fato` ca pleci
nu ai unde dracu sa te duci
te`oi duce la gagicat`o dar cat sa stai si la ala?
ca dracu se plictiseste si te expediaza repedehee hee
poti sa te duci
dar o sa regreti
mai bine ramai cu maicata
discuta cu ea si gata

| roxyroxy_5043 a răspuns:

DU`TE Daca vrei.
dar dupa un timp
poate te vei
desp de iubitul tauhappy
si atunci unde vei sta?laughing
ma rog. presupun
ca te vei duce
la iubitul Tau...happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ne poti spune cati ani ai? Ca sa ne facem o idee despre situatie. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poza mea de la avatar crezi ca e facuta de mine? Poate fi o poza de pe net, si eu am la avatar un cuplu un pat, dar nu sunt eu cu vreunul. happy Nu mai judeca oamenii dupa poza, ca nu e chiar asa...
Partea cu intrebarile in schimb, ai dreptate. Nu am observat multitudinea ca am lipsit o perioada laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De-ar fi asa usor in ziua de azi sa iti iei bagajul si sa pleci cum ziceti... Asta pare cel mai bine totusi, sa gasesti o solutie si sa pleci, ca din cate am citit ai destul de multe certuri cu mama ta, deci nu o sa se rezolve prea curand. Vorbeste cu cel pe care il iubesti, poate poti sta la el o vreme. Asa scapi si de cicalelile mamei tale, stai si cu cel iubit. Mama daca e o mama buna o sa te ierte, fiecare copil trebuie sa incerce pe pielea lui, nu sa faca doar ce zic parintii...

| spiridus_2093 a răspuns:

Pai explica-i ca il iubesti si ca iti place de el.cum sa pleci de acs?raised eyebrowsdoamne feri:-Jsadexplica-i si poate va intelege:*

| laylutza a răspuns:

Pai poate nu abordezi u bine problema...cel mai important e ca u trebuie sa alegi intre persoana care ti'a dat viata si alta care poate sa plece oricand din viata ta.o mama nu si'ar da copilul afara din casa...insa prietenul tau da.depinde si pentru cine faci acest compromis.bafta! si zi'ne si noua ce ai de gand.bye