Pai ar trebui ca partenerul cu care ai incercat in nenumarate randuri sa faca o vizita la doctor si sa-si faca o analiza asupra spermatozoizilor sa vada daca sunt de "treaba", iar daca sunt, atunci incearca dupa 4 zile dupa ce se termina menstruatia si in continuare cateva zile. Inca o optiune ar fi medicamentele, eu cunosc pe cineva care a incercat si are 2 gemene foarte sanatoase si frumoase! Dar mai intai sa se duca partenerul ( masculul) la doctor. Successssss!
In primul rand, daca fumezi, sau si el, nexam!>>GATA! Apoi, iar analize, copatibilitate, RH, tot ce trebuie. Intre timp, schimbati cat puteti alimenmtatia, treceti cat mai mult pe legume si fructe proaspete, ca sa sporiti aportul vitaminic in organism! Nu uitati ca impactul ca re va genera outul-om se bazeaza pe o reactie chimica, ori, daca voi sunteti "copti", adica prea intoxicati cu cine stie ce? Apoi, mers cat de des la biserica, + facut ceva bine la cei ce au nevoie, si Speranta ca veti reusi, sa nu va paraseasca! SUCCES!
4 luni? nu e mult... ti se pare tie... dupa 1 an jumate de incercari poti sa te gandesti ca ai ceva problema... ce ar fi de facut... daca ai un ciclu regulat atunci incearca sa calculezi cand esti la ovulatie... daca iti vine ciclul la 28 de zile atunci cu 14 zile inainte de ciclu esti la ovulatie... atunci cand stii ca urmeaza sa fi la ovulatie sotul sau prietenul tau sa fie abstinent 3 zile (fara sa aiba orgasm 3 zile), sa mananci sanatos, sa nu exagerezi cu dulciurile daca esti supraponderala atunci ar trebui sa slabesti un pic daca nu ai probleme de greuatate poate ai o infectie sau altceva... daca oricum vrei sa ai un bebe de ce nu te consulti cu un ginecolog? cel mai normal si mai bine pentru tine si viitorul tau copil este sa te consulti cu medicul inainate de sarcina, in timpul sarcinii si dupa... cauta un ginecolog si cere-i niste sfaturi... o sa te ajute sa regleze ciclul daca e nevoie, te va ajuta sa iti calculezi perioada de ovulatie iti va spune niste lucruri de care sa tineti cont... nu te speria stai deocamdata linistita in sensul ca 4 luni nu e mult... poate a fost o simpla desincronizare intre perioada ta de ovulatie si contactul sexual pe care l-ai avut... nu e bine nici sa faceti sex dimineata, dupa masa si seara ca vrei bebe, Nu pentru ca spermatoizii trebuie sa se dezvolte ei ajung la maturatie in 3 zile... asa ca sfatul meu ar fi sa cauti un ginecolog bun cu care te poti consulta... multa bafta si sanatate ca e mai buna de cat toate
Trebuie sa te duci la medic sa-ti faca niste analize in urma carora iti va spune daca poti sau nu ramane insarcinata. Partenerul tau ar fi bine sa faca si el o spermograma sa vada daca nu cumva el este cauza. In ultima perioada am auzit tot mai multe cazuri in care barbatul este steril.
Asa cum au mai spus-o si celelalte fete nu este perioada pentru care sa-ti faci probleme pentru ca nua ramas insarcinata. Dar, exista un dar, ca de feicare data - ce varsta ai?
Perioada ce-a mai indicata sa faci dragoste dupa parerea mea este atunci cand ai chef, oriunde ai chef si cu foc!
NU mai fi stresata si atunci, cand te vei astepta mai putin apar "doua Liniute".
Oricum nu uita de medic. Daca crezi ca nu te ajuta schimba-l.
Daca poti ramane insarcinata, iti poate spune medicul, dupa o serie de analize.
Incercti in perioada ovulatiei, chiar de mai multe ori zilnic (in mijlocul perioadei dintre doua cicluri).
Dragoste e cea mai bine sa faci cand nu esti stresata, cand esti bine relaxata.
Bună.
Cea mai „fierbinte" perioadă a ovulației este între a 14-a și a 16-a zi a ciclui menstrual.
Nu te speria, o femeie care nu rămâne însărcinată până într-o perioadă cuprinsă între un an și jumătate și doi ani fără să se protejeze, în cazul tău au trecut numai 4 luni nu este nicio problemă.
Încearcă în continuare. Și nu uita că în acele momente nu trebuie să stai încordată că nu poți rămâne însărcinată, psihicul are și el un cuvânt de spus.
Nu o dată s-a întâmplat ca o femeie din marea dorință să facă un bebe nu a reușit să-l facă. De ce? Psihicul!
Nu o dată o femeie care nu era pregătită să facă un bebe s-au trezit cu bebeul. De ce? Nu a stat stresată că nu rămâne însărcinată! A gustat din iubire fără teamă.
Sfat: mergi la un medic ginecolog împreună cu partenerul de viață (nu numai femeia poate avea probleme de fertilitate, ci și bărbatul; în acest caz lui i se cere să facă o analiză care poartă denumirea de spermogramă care are rolul de a vedea când de fertili sunt spermatozoizi, cât trăiesc 48-72 de ore și cât de iuți sunt), se vor face o serie de analize pentru amândoi pentru a vedea cine și cum are probleme de fertilitate.
Sănătate și să aduci mămico repejor pe lume, un bebeu așa cum îți dorești.
Pa, pa.
BUNA MAI INTAI AI FOST LA MEDIC SA VEZI CE SE INTAMPLA DE NU RAMAI POATE AI PROBLEME CU HORMONII POATE AI OVULATIA PREA PUTIN ADICA IN LOC DE 5 ZILE SA FIE DOAR 2 ZILE SUNT CAZURI, EU AM UN MEDIC FOARTEBUN DE LA ELIAS SI VORBESC ORI CE LEGAT DESPRE ASTA SI NU NUMAI.
DAR PERIOADA BUNA ESTE DUPA MENSTRUATIE LA O SAPTAMANA SI INAINTE DE MENSTRUATIE CU O SAPTAMANA, INCEARCA SI ASTEP VESTI CAT MAI REPEDE.
NU STIU CINE ESTI DAR ITI DORESC SA RAMAI CAT MAI REPEDE.
IMI POTI SCRIE LA ADRESA DE MEIL MIHAELA_BALICA@yahoo.com astept.
Buna sa stii ca nu e bine sa stai asa sa atepti ar fi bine sa de duci la un ginecolog sa vezi cea ai pentru ca eu sunt anto an curcatura si mai mare sunt de patru ani casatorita si nu am ramas nici o data an sarcinata si imi doresc farte mult si chiar nu stiu ce sa ma fac de acea ati spun sa mergi la medi din timp sa nu sati sa astept ca poate esti racita si ati va un tratament eu ati dores din inima sa rami te pup adina
Ohimesama_nihon_day_suki adresa mea de yahoo va rog recomandati-mi un medic bun am auzit ceva de timisoara ar fi un medic foarte bun dar nu stiu cum sa ma interesez daca stiti ceva vasi suga din suflet am 31 de ani si am mai multe complicati, dereglare hormonala, tensiunea foarte mica si sistem nervos adica, sa nu intelegeti gresit cuvantul sistem nervos, se intampla atunci cand nu mai faci fata problemelor de zi cu zi ori cati bani ai avea incep sa ma refugiez pe zi ce trece si de acolo au aparut problemele mele dar pare nebunesc nu am curaj sa merg la un doctor din nou., am nevoie de sustinere morala ma simt o femeie fara nimic nu stiu daca vi s-a intamplat dar cred ca ne asemanam toate ca doar avem doar un suflet mic si vrem sa fim iubite si inplinite eu una nu mai pot lupta. va rog dati-mi un sfat /va multumesc
Http://www.totulpentrufemei.ro/sfaturi/cum_sa_ramai_insarcinata_rapid incearca si citeste aici
Fetelor va doresc succes si eu ma chinui de vreo 2 luni si nimica imi este teama. da eu mai am un baietel de 4 ani. si mai imi doresc unu ma numesc alexandra. eu am fost la doctor si mi-a spus doctoru ca nu as avea nici o probleme da acum nu stiu ce sa zic mie nu prea imi vine regulat. Imi pote da si mie cineva un sfat va pup si succes la toate fetele.
Ma numesc carmen sunt cea care ti-am dat ac raspuns cand vrea dumnezeu pentru ac si eu umblu de 2 si jumatate si toti doctori imi spun ca nu am nimic mi-au facut nu stiu cate analize si mie si sotului si nu avem nimic am facut dragoste asa cum mi-a spus doctora mi-a dat de facut niste teste de ovulatie si la doua liniute trebuia sa am contact cu sotul meu am fost si in alta tara in vara asta si mi-a dat sa iau niste pastile timp de 6 luni dupa care fac pauza de 2 luni si in urmatoarea luma mi-a dat de facut niste injecti sa le incep la a 5 zi de sarcina acum astept sa vedem va avea efect tratamentul.mergi si tu la un ginecolog si vezi ce spune te sfatuiesc sa nu arunci cu bani ca nu castigi nimic decat ti maninca ei eu am trecut prin asta mult succes