Cearta este intre doua (sau mai multe) persoane, care nu sunt in stare sa asculte parerea celuilalt.
Unde am zis vulturașule ca am tot timpul dreptate? Da-mi link-ul!
Tu realizezi că te contrazici singur?
De fapt sunt convins că nu realizezi...
Cum fac asta! Hai spune! Te ascult? Da-mi și dovezi plauzibile
Se numește analfabetism funcțional când scrii un text în care te contrazici singur și nu îți dai seama nici măcar ce ai scris.
Ce dovezi să îti dau când ai toate dovezile în textul pe care tu l-ai scris?
Am avut dreptate când am scris că nu ești capabil să realizezi faptul că te contrazici singur!
Sa știi ca jignești
Oamenii orgolioși ți-au răspuns aici, criticând modul în care ai scris, unul chiar te-a făcut "analfabet funcțional"!
Singurul răspuns normal este educația de la părinți!
Ne naștem, murim goi și egali! Dar, goliciunea trupului, cunoștințelor când ești nou născut este acoperită de părinți prin haine și educație!
Iar, un copil este un burete care absoarbe tot ce este în jurul său și o "maimuță" care își imită părinții!
Oamenii de acest tip trebuie lasati in pace. Exista persoane care au dreptate si obosesc de la atata prostie omeneasca, rezultand astfel cearta. Sa nu mai spun ca exista cei cu traume din copilarie, oameni care nu au fost ascultati, astfel incearca sa se faca remarcati si ascultati astfel. Putini dintre certareti se cred mereu " mai buni". Tata de ex este o fire destul de certareata, care uneori era in stare sa isi impuna opinia. Si fara misto, intotdeauna avea dreptate. Ce spunea el, exact aceea se intampla. Chiar si eu, ii spuneam la un moment dat ca e "nebun". In concluzie, nu toti certaretii se cearta degeaba
Eu cred că ei ori vor ca totul să fie făcut cum vor ei, ori unii dintre ei nu au fost luați în serios și simt nevoia să ridice totul ca să-și spună punctul de vedere și să nu fie "călcați în picioare". Dar în general e prima variantă.
Nu cred că ai cum să-i schimbi, mai bine îi eviți.